06-04-2021

Low-code specialist Truewind betreedt de Benelux-markt

Deel dit bericht

Truewind is wereldwijd leverancier van digitale oplossingen op basis van het OutSystems low-codeplatform, en heeft al kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Brazilië. Truewind werkt onder andere voor organisaties in de zorg, bankensector, verzekeringssector, automotive en retail.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van een customer en user experience, waarmee organisaties hun businessresultaten kunnen behalen. Truewind is inmiddels al werkzaam voor een aantal klanten in de Benelux, een regio waar de behoefte aan hoogwaardige applicaties significant blijft toenemen.
 
Truewind is een strategische- en ontwikkelpartner, waarmee organisaties hun digitale transformatie versnellen met behulp van moderne, toekomstbestendige, veilige en gebruiksvriendelijke applicaties. Dit vereist een hoge mate van expertise, waar Truewind onder andere over beschikt dankzij het al twaalf jaar durende partnership met OutSystems en diverse specialisaties zoals UI/UX.

Doordat de kantoren van Truewind zich in diverse tijdszones bevinden, kunnen organisaties 24/7 terecht voor applicatiebeheer. Deze kennis en expertise hebben ze al voor diverse organisaties ingezet, waaronder BMW, Jerónimo Martins, KBC Bank en Randstad.

Partners