08-04-2021

HPE stimuleert data analytics met uitbreiding HPE Ezmeral Software

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise heeft toevoegingen aangekondigd voor het HPE Ezmeral-softwareportfolio. Deze nieuwe producten en partnerships stellen  organisaties in staat om op een eenduidige manier toegang te krijgen tot al hun data, van de edge tot de cloud, om zo de digitale transformatie te vereenvoudigen. Het HPE Ezmeral-portfolio biedt klanten een end-to-end hybride cloud analytics-platform dat voor snellere inzichten zorgt bij AI/ML, analytics en data-intensieve workloads.

HPE Ezmeral biedt edge-to-cloud oplossingen met een geïntegreerd platform voor kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en data-intensieve workloads. Een overzicht van de nieuwe toevoegingen:
• HPE Ezmeral Data Fabric is nu ook beschikbaar als zelfstandige oplossing, naast dat het geïntegreerd onderdeel uitmaakt van het HPE Ezmeral Container Platform en HPE Ezmeral Machine Learning Operations (ML Ops). De HPE Ezmeral Data Fabric biedt een persistent-storagelaag voor de optimalisatie van de machine learning-modellifecycle in on-premises-, publieke cloud-, hybride cloud- en edge-omgevingen.
• Een nieuw HPE Ezmeral Technology Ecosystem-programma met Independent Software Vendors zoals Dataiku, MinIO, H2O.AI, Rapt.AI, Run:AI, Sysdig en Unravel. Hiermee voeren organisaties analyses sneller en gestroomlijnder uit.
• Een nieuwe HPE Ezmeral Marketplace, ontwikkeld voor organisaties die workloads cloud-native willen maken via ISV’s en open source-projecten zoals Apache Spark en Tensorflow.

HPE Ezmeral Data Fabric is een Global File System fundament voor grootschalige applicaties, een ‘data lake’ voor analytische applicaties en software defined storage voor grotere containeromgevingen. Het is beschikbaar als software-defined, schaalbare data store om data-intensieve applicaties van de edge tot de cloud te ondersteunen. Daarnaast brengt het HPE Ezemeral ecosystem de top open-source projecten en ISV’s samen met toegang tot de data en de toolsets die organisaties nodig hebben voor het moderniseren van hun enterprise applicaties.

Het HPE Ezmeral-softwareportfolio is een specifiek gebouwd hybride cloudplatform voor data science en analytische workloads waarmee organisaties op grote schaal hun data analytics-initiatieven uitvoeren en versnellen. Het bestaat uit een compleet georkestreerd Kubernetes containerplatform met een ingebouwde persistent-storagelaag en ML OPs voor data science workflows. Gecombineerd met de flexibele HPE GreenLake clouddiensten (voor een uniforme cloudbeleving) kunnen organisaties applicaties en data snel transformeren en moderniseren in een ‘as-a-service’-model. Het HPE Ezmeral Container Platform en HPE Ezmeral ML Ops zijn beschikbaar als clouddienst via HPE GreenLake. HPE is van plan om op termijn HPE Ezmeral Data Fabric toe te voegen als dienst binnen het HPE GreenLake portfolio.

De HPE Ezmeral Marketplace levert organisaties gevalideerde full stack-oplossingen van ISV-partners om hiermee eenvoudig analytics omgevingen te bouwen met onder meer Dataiku, Run:Ai en open-source projecten zoals Apache Spark en Tensorflow. HPE is van plan om ieder kwartaal meer ISV-partners toe te voegen aan de HPE Ezmeral Marketplace.

Partners