12-04-2021

VMware Cloud versnelt app-modernisering via modulaire multi-clouddiensten

Deel dit bericht

VMware presenteert VMware Cloud om klanten te helpen bij het ontsluiten van de mogelijkheden van multi-cloud en het snel leveren van moderne applicaties. VMware Cloud is een gedistribueerd multi-cloudplatform waarmee organisaties applicatiemodernisering kunnen versnellen in het hele datacenter, aan de edge en in elke cloud. Door VMware Cloud kunnen ontwikkelaars op elke cloud bouwen en implementeren, waardoor hun productiviteit toeneemt.

Het VMware Cloud platform biedt IT de mogelijkheid infrastructuur en operations te moderniseren tegen lagere kosten en met minder risico’s. Met de introductie van VMware Cloud kondigt VMware een nieuw aanbod aan dat klanten een meer geïntegreerde ervaring geeft. Dit aanbod omvat:
• VMware Cloud Universal – een flexibel abonnement dat de aankoop en consumptie van VMware multi-cloudinfrastructuur en beheerservices vereenvoudigt.
• VMware Cloud Console – één enkele monitoring- en beheeromgeving voor VMware Cloud-infrastructuur, ongeacht waar die draait.
• VMware App Navigator – een nieuw aanbod voor het beoordelen en prioriteren van app transformatie-initiatieven binnen het totale applicatielandschap, gebaseerd op de waarde van elke applicatie.

Volgens Raghu Raghuram, chief operating officer products and cloud services van VMware, staan we aan de vooravond van een nieuwe evolutie voor cloud en apps. “Architecturen worden gedistribueerd en steeds vaker multi-cloud. Binnenkort zullen moderne applicaties vaker worden ingezet dan traditionele apps. De uitdaging voor elke CIO is om voordeel te halen uit deze innovatie zonder dat dit gepaard gaat met meer complexiteit en risico. VMware Cloud is momenteel de enige cloud-oplossing die klanten kunnen inzetten in het datacenter en op elke cloud. Hiermee kunnen ze hun moderniseringsreis versnellen, vereenvoudigen en beter beveiligen. Met VMware Cloud Universal doen klanten een eenmalige aankoop, waardoor ze vervolgens apps in elke omgeving kunnen inzetten en kunnen verplaatsen wanneer de business of de applicatie daarom vraagt.”

Partners