21-04-2021

Zoom stelt 100 miljoen dollar beschikbaar voor ontwikkelaars Zoom Apps

Deel dit bericht

Zoom Video Communications heeft het Zoom Apps Fund opgericht. Met dit fonds, ter waarde van 100 miljoen dollar, wil Zoom de groei stimuleren van Zoom's ecosysteem van Zoom Apps, integraties, het ontwikkelaarsplatform en hardware.

Bedrijven in het portfolio kunnen initiële investeringen van 250.000 tot 2,5 miljoen dollar ontvangen om oplossingen te ontwikkelen waarmee Zoom-klanten beter kunnen vergaderen, communiceren en samenwerken. Zoom Apps, eerder aangekondigd op Zoomtopia 2020, zijn hoogwaardige applicaties die direct in het Zoom-platform integreren en de productiviteit en de gebruikerservaring van Zoom-klanten verbeteren.

Er zijn momenteel al tientallen Zoom Apps in ontwikkeling die belangrijke bijdragen leveren aan de toekomst van videocommunicatie. Het Zoom Apps Fund investeert in ontwikkelaars van veelbelovende producten die waardevolle gebruikerservaringen bieden aan Zoom-klanten.

"Bijna tien jaar geleden, in 2011, heb ik Zoom opgericht. Zonder de steun van vroege investeerders zou Zoom niet zijn wat het nu is," zegt Eric S. Yuan, CEO en oprichter van Zoom. "Ik heb het afgelopen jaar geleerd dat we vergaderingen productief en leuk moeten houden. Ik hoop dat het Zoom Apps Fund onze klanten zal helpen om nog prettiger samen te komen en samen te werken, en dat het tegelijkertijd ondernemers helpt om nieuwe ondernemingen op te bouwen terwijl ons platform zich verder ontwikkelt."

Meer informatie over het Zoom Apps Fund.

Company:

Zoom

Partners