30-04-2021

Boomi beschikbaar via AWS Marketplace

Deel dit bericht

Boomi, onderdeel van Dell Technologies, kondigt aan dat het lowcode iPaaS-platform Boomi AtomSphere beschikbaar is via de Amazon Web Services Marketplace. Dit stelt klanten in staat om op kostenefficiënte wijze de migratie van data te versnellen via applicatie- en eventgestuurde integraties, datasynchronisatie en datamanagement.

Het AtomSphere Platform is een low-code iPaaS-platform dat gebruikers de mogelijkheid biedt vooraf gebouwde connectors te integreren met legacy en data applicaties via AWS. Klanten die het Boomi AtomSphere Platform in AWS Marketplace aanschaffen, kunnen gebruikmaken van Boomi Atom in AWS Quick Start. De Boomi Atom runtime engine integreert externe databronnen met AWS Services. Atom Quick Start stelt klanten in staat om - via een aantal eenvoudige stappen - een Boomi Atom-omgeving in AWS te creëren.

Boomi’s beschikbaarheid op AWS past binnen de uitbreiding van de relatie tussen de twee partijen. Beide bedrijven ondersteunen organisaties door de infrastructuurtechnologie te moderniseren met schaalbare implementatieprocessen en een gestroomlijnd aankoopproces.

Company:

Boomi, AWS

Partners