03-05-2021

Rubrik en NetApp breiden samenwerking uit in data management

Deel dit bericht

Rubrik breidt de samenwerking met NetApp uit om sterkere productintegratie te bieden voor klanten en partners. Met de intensievere samenwerking is Rubrik's Cloud Data Management Platform beschikbaar op NetApp's Global Price List (GPL). Hiermee vereenvoudigen de twee bedrijven de overgang naar de cloud voor klanten, en biedt het toegang tot moderne dataprotectie, beveiliging, compliance en governance naast kostenefficiënte opslag.

In combinatie met de hybride cloudstrategie van NetApp vergemakkelijkt dit uitgebreide partnership het verplaatsen van on-premise data naar de cloud. Tegelijkertijd vereenvoudigt het multi-cloudmobiliteit en het herstel van back-ups, ongeacht waar de gegevens zijn opgeslagen. NetApp en Rubrik nemen de complexiteit van datamanagement weg door een gemeenschappelijke set datamanagementtools aan te bieden in één datafabric.

"Deze uitgebreide samenwerking maakt het verschil voor onze partners en klanten. Ze krijgen de mogelijkheid om Rubrik's moderne dataprotectie te profiteren, bovenop onze systemen, software en cloudserviceoplossingen", vertelt Wendy Bahr, Chief Commercial Officer bij Rubrik. "We zijn verheugd om onze samenwerking met NetApp verder uit te breiden en kijken uit naar alle toekomstige innovaties die we samen realiseren."

De combinatie van Rubrik Cloud Data Management met de NetApp ONTAP-software moet meer consolidatie, cloudintegratie en een continue beschikbaarheid van data aanbieden.

Partners