03-05-2021

Celonis innoveert Execution Management Platform

Deel dit bericht

Celonis lanceert een serie apps en toepassingen voor haar Execution Management Platform. Met de innovaties en uitbreidingen kunnen klanten van Celonis bedrijfsprocessen efficiënter maken.

Het platform gebruikt data uit alle lagen van de organisatie, in combinatie met verschillende algoritmen en machine learning, om inefficiënties in bedrijfsprocessen op te sporen en te verbeteren. Onder Celonis’ klanten die het platform al succesvol gebruiken zijn enkele van ’s werelds grootste bedrijven in verschillende sectoren, zoals de financiële sector en de maakindustrie.

Onder de nieuwe functionaliteiten van het platform vinden gebruikers onder andere:
• Meer toegang tot procesdata: Uitgebreide data-inname uit realtime en streaming bronnen van Snowflake, Coupa en Salesforce Platform Events. Data uit elk op API gebaseerd systeem kan met de nieuwe low-code extractor ingeladen worden.
• Diepere procesintelligentie: De software plant veranderingen in processen en voorspelt de impact ervan met een nieuwe, op machine learning gebaseerde simulator.
• Uitgebreide automatisering en action flows: Het platform heeft een bibliotheek met meer dan 1000 vooraf gebouwde Integromat automatiseringsoplossingen en 10.000 ontworpen uitvoeringsacties.

Celonis Execution Apps
De Celonis Execution Apps maken de apps-collectie van Celonis compleet. Met de applicaties kunnen klanten van Celonis onder andere hun logistiek en financiën opnieuw inrichten, zonder dat zij het onderliggende transactiesysteem hoeven te vervangen of aan te passen.
• Order Management: Helpt klanten met de complexiteit van hun supply chain, zodat zij op tijd kunnen leveren tegen lagere kosten. De app verbetert foutieve orders en maakt voorspellingen over leveringen, zodat levertijden nauwkeurig kunnen worden ingeschat.
• Inventory Management: Deze app verwijdert onnodige stappen in voorraadbeheer. Geautomatiseerde datacorrectie en realtime monitoring van de inventaris reduceren kosten en maken optimale voorspellingen mogelijk.
• Procurement Management: Zorgt voor inkoop op de het juiste moment, tegen de juiste prijs en onder goede voorwaarden. Deze app automatiseert inkooporders en brengt de totale kosten omlaag.

Partners