04-06-2021

Pega biedt Low-Code-mogelijkheden voor ontwerp app interfaces

Deel dit bericht

Pegasystems heeft low-code mogelijkheden in het Pega Platform gelanceerd, waarmee zowel professionele als citizen developers eenvoudig moderne gebruikersinterfaces voor hun apps kunnen ontwerpen. De verbeterde front-end ontwerpfuncties gecombineerd met de back-end verwerkingsmogelijkheden, zorgen ervoor dat elke gebruiker een completere digitale ervaring kan creëren vanaf een low-code platform.

Business professionals met weinig IT-kennis ontwikkelen steeds vaker zelf apps met behulp van low-code. Toch doen ze voor een strakke gebruikersinterface nog vaak een beroep op professionele ontwerpers en front-end ontwikkelaars. Low-code is met name geschikt voor het modelleren van de back-end processen die bepalen hoe apps werken. Hoewel de front-end interfaces van deze apps op zich toereikend zijn, bieden ze vaak niet de geavanceerde en intuïtieve beleving die eindgebruikers verwachten. Zowel in de back-end als front-end is daarom low-code nodig, zodat iedereen apps kan ontwikkelen met een modern UX-design voor klanten en medewerkers.

De nieuwe Pega Platform-mogelijkheden combineren Pega’s krachtige app-authoring-mogelijkheden met kant-en-klare UX-best practices. Dankzij de nieuwe UI-architectuur, verbeterde ontwerpmogelijkheden en open API’s kunnen gebruikers hun app zowel configureren als ontwerpen op hetzelfde gebruiksvriendelijke low-code platform. Ingebouwde industriestandaarden helpen front-end ontwikkelaars om nieuwe UX’s gemakkelijk in hun bestaande front-ends te integreren. Het resultaat: zeer snelle en efficiënte interfaces die er strak uitzien en prettig zijn in het gebruik.

Company:

Pegasystems

Partners