21-06-2021

Zscaler biedt met ServiceNow-integratie Enterprise Cloud Data Control

Deel dit bericht

Zscaler, aanbieder in cloudbeveiliging, kondigt integraties aan met ServiceNow. Deze integraties bieden geavanceerde zichtbaarheid, toegangscontroles en data-security voor optimale cloud-dataprotectie en security incident response. Door deze verbeteringen profiteren klanten nog meer van hun Zero Trust-architecturen door volledige controle te krijgen over gevoelige cloudgebaseerde data en snelle detectie en respons van dreigingen tijdens hun digitale transformatie-reis.

Dit aanbod biedt native opname van Zscaler’s cloud security threat intelligence om dreigingsonderzoek en responsworkflows voor cloud-first organisaties te versnellen. Deze integraties vereenvoudigen werkzaamheden voor security-teams door hen de mogelijkheid te bieden om bruikbare data te bekijken vanuit één console. Dit vermindert de noodzaak om te schakelen tussen onsamenhangende beheertools voor point-solutions.

Met Zscaler Data Protection-integraties kunnen klanten hun dataprotectie en compliance op het ServiceNow Now Platform verbeteren. Door Zscaler toe te staan authenticatie te beheren, kunnen externe en onbeheerde apparaten makkelijker worden beperkt in hun toegang tot het platform en de data vanServiceNow. Apparaten hebben alleen toegang tot ServiceNow via Zscaler, waarbij beveiligingsbeleid en toegangscontroles tot gevoelige data kunnen worden afgedwongen.

Netwerktransformatie
“De migratie van applicaties en data naar de cloud zorgt ook voor netwerktransformatie”, zegt Amit Sinha, president, CTO en bestuurslid bij Zscaler. “Tegelijkertijd verschuiven organisaties naar een hybrid workforce, waar het werken op afstand snel de norm aan het worden is. Dit vereist een compleet nieuwe aanpak van security, op basis van Zero Trust. Zscaler garandeert dat alleen geauthenticeerde gebruikers en veilige apparaten toegang hebben tot ServiceNow, zonder ze op hetzelfde netwerk te plaatsen. Door threat intelligence te delen en gebruik te maken van contextgebaseerde toegangscontroles, kunnen Zscaler en ServiceNow bedrijfsrisico’s verminderen, compliance vereenvoudigen en de gebruikerservaring voor werken op afstand verbeteren.”

Partners