21-06-2021

Appronto door Siemens benoemd tot Mendix Smart Expert Partner

Deel dit bericht

Appronto, specialist in low-code business-applicaties en cloud-integraties, is door Siemens Digital Industries Software officieel gecertificeerd als Smart Expert Partner in Mendix low-code. Appronto is hiermee de eerste Mendix-partner in Europa die deze certificering behaalt.

Mendix is een dochterbedrijf van Siemens Digital Industries Software en de Smart Expert-certificering is een erkenning voor de hoogwaardige business, product en branche kennis van Appronto over het Mendix low-code platform. De Siemens Digital Industries Software Smart Expert Partner certificering onderstreept dat het bedrijf voldoet aan de hoogst geldende kwaliteitscriteria op dit gebied.

Op basis van het Mendix low code-platform van Siemens Digital Industries Software bouwde Appronto het afgelopen jaar verschillende innovatieve oplossingen voor bedrijven in onder andere de financiƫle dienstverlening, de industrie- en dienstensector. De focus ligt hierbij op het ondersteunen van klanten bij het behalen van hun digitale doelstellingen en het opzetten van een continu verbetercultuur. Appronto helpt bedrijven hiermee vorm te geven aan hun digitale transformatie.

Intensief certificeringstraject
Potentiƫle Smart Expert Partners moeten een uitgebreid traject doorlopen voordat ze gecertificeerd worden, waaronder het opstellen en uitvoeren van een business plan, het doorlopen van trainingen, het behalen van diverse certificeringen en het behalen van diverse bedrijfsdoelen. Hun expertise moet zowel door zowel hun klanten als door Siemens Digital Industries Software worden gevalideerd.

Partners