18-06-2021

Informatica kondigt data loading en ELT-integraties met Snowflake aan

Deel dit bericht

Informatica heeft nauwere integraties aangekondigd met haar Intelligent Data Management Cloud en Snowflake om de ELT-mogelijkheden te verbeteren en native ondersteuning te bieden voor Java User Defined Functions (UDF) van Snowflake. Als Snowflake Partner of the Year (2020) heeft Informatica honderden gezamenlijke klanten geholpen hun data in de cloud succesvol te beheren met analyses en data governance.

Informatica stelt klanten in staat de kracht van de Snowflake Data Cloud te benutten met geavanceerde ELT use-cases met cloud-native, massa-insertieservice voor het snel laden en synchroniseren van data in Snowflake via een gebruiksvriendelijke synchronisatieservice die met behulp van wizards wordt aangestuurd. Data uit SAP, Salesforce, NetSuite, Zendesk, Microsoft Dynamics 365, Workday, Marketo, ServiceNow en Google Analytics worden ondersteund. Met Informatica's Intelligent Data Management Cloud-platform kunnen klanten deze applicatiedata naadloos transformeren, opschonen en beheren in Snowflake zonder handmatige codering of zonder een end-to-end oplossing te moeten samenstellen uit ongelijksoortige systemen.

Informatica's native ondersteuning voor Java UDF van Snowflake via de Intelligent Data Management Cloud zal de adoptie stimuleren onder Java-ontwikkelaars en data scientists die hun codes eenvoudig kunnen inpluggen in de ELT-pipelines.

Partners