09-07-2021

TIBCO vergroot waarde voor klanten dankzij geavanceerde oplossingen

Deel dit bericht

TIBCO ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen en helpt klanten de meest complexe datagedreven uitdagingen op te lossen. Het bedrijf kondigt een reeks innovaties aan voor zijn drie kernportfolio’s: Connect, Unify en Predict.

Connect: Elke applicatie, apparaat of databron naadloos verbinden
TIBCO heeft onlangs verschillende mijlpalen aangekondigd voor zijn Connect-portfolio, met name TIBCO Cloud Integration iPaaS (Integration Platform-as-a-Service), waaronder updates voor procesautomatisering en nieuwe accelerators. TIBCO herdefinieert het iPaaS-landschap – van oudsher gebruikt om backoffice-applicaties en -data met elkaar te verbinden – waardoor gebruikers snel en eenvoudig handmatige processen kunnen stroomlijnen of geheel nieuwe geautomatiseerde processen kunnen ontwikkelen zonder code te schrijven. Gebruikers kunnen bedrijfsdata naadloos integreren in deze processen, waardoor ze minder afhankelijk zijn van IT.

De AI-gedreven ervaring binnen TIBCO Cloud Integration helpt klanten hun bedrijf sneller en met meer intelligentie te verbinden. Dankzij de nieuwe mogelijkheden voor smart data-mapping krijgt elke gebruiker aanbevelingen op basis van machine learning voor het verbinden van velden tussen verschillende databronnen, gebaseerd op historische patronen en continuous learning. Daarnaast geven ingebouwde intelligente analysedashboards dankzij TIBCO Spotfire inzicht in belangrijke ecosysteemstatistieken, zoals API- en endpoint-gebruik en API-prestaties. Hierdoor wordt de tijd tussen belangrijke bedrijfsmomenten en waardevolle digitale zakelijke inzichten geminimaliseerd.

Unify: Data op een intelligente manier verenigen
TIBCO heeft ook updates aangekondigd voor zijn datamanagement-portfolio, waaronder zijn datavirtualisatie- en master data management-producten die meer controle bieden over de data en toegang tot die data vereenvoudigen. Deze toevoeging aan de Unify data management-kernoplossingen bieden een platform dat bestaat uit drie basisprincipes: zakelijke besluitvorming, vereenvoudigde data-integratie en ondersteuning voor grote capaciteitsvereisten.

Deze updates voor TIBCO’s Unify-oplossingen ondersteunen beter datamanagement voor klanten dankzij een vereenvoudigde gebruikerservaring. Een nieuwe webgebaseerde user interface in TIBCO Data Virtualization 8.4 biedt bijvoorbeeld self-service data-provisioning en een datacatalogus, waardoor gebruikers beschikbare data kunnen zoeken en vinden, en een weergave kunnen creëren en publiceren die het beste bij de applicatie past. Een andere belangrijke component binnen TIBCO Unify is TIBCO EBX met masterdata-managementmogelijkheden die bedrijven helpen om silo’s te vermijden door een all-in-one-benadering te hanteren voor het managen van data assets binnen het gehele bedrijf. EBX hanteert een modelgedreven benadering in één enkel platform, inclusief integratiemogelijkheden en externe APIs die eenvoudig kunnen worden aangepast.

Predict: Voorspel met realtime datagedreven intelligentie
Ten slotte heeft TIBCO nieuwe innovaties en mogelijkheden aangekondigd binnen zijn Predict-portfolio van analyse-oplossingen die de time-to-insights versnellen. Deze oplossingen versnellen beslissingsmodellen voor meer flexibiliteit en operationele efficiëntie, wat resulteert in betere klantervaringen en een groter concurrentievoordeel. Innovaties doorgevoerd in TIBCO Spotfire, TIBCO Streaming en TIBCO Data Science worden nu aangeboden in één enkel platform.

Meer informatie over TIBCO's portfolio van innovatieve oplossingen.

Partners