14-09-2021

Visma | Onguard en CIB maken incassotraject makkelijker

Deel dit bericht

Onguard en Centraal Invorderings Bureau (CIB) gaan nauw met elkaar samenwerken op het gebied van data-integratie. Het partnerschap omvat de integratie van CreditManager, Visma | Onguard's softwareoplossing voor debiteurenbeheer binnen CIB.

Benodigde klantdata voor het incassotraject via CIB zijn hierdoor direct beschikbaar en kan vanuit CIB worden aangevuld. Dit zorgt voor rijke data en inzichten en een makkelijker incassotraject. Hierdoor kan Visma | Onguard haar klanten nóg beter bedienen.
 
De softwareoplossing voor debiteurenbeheer maakt onderdeel uit van Visma | Onguard’s softwareplatform om het gehele order-to-cash proces te automatiseren en te optimaliseren. Door deze credit managementoplossing te integreren met CIB, heeft CIB de beschikking over alle informatie die zij tijdens het incassotraject nodig heeft. Bovendien kan informatie die CIB verkrijgt ook weer eenvoudig uitgewisseld worden met CreditManager. Zo ontstaat er duidelijker inzicht in betalingen, gedragingen en contactmogelijkheden. Dit helpt de klanten van Visma | Onguard om nog meer te halen uit hun debiteurenbeheer en biedt hen een nog efficiënter order-to-cash proces.

Partners