23-09-2021

TIBCO NOW 2021 presenteert onbegrensde kracht van data

Deel dit bericht

TIBCO heeft een indrukwekkende lijst van sprekers en klanten aangekondigd die het virtuele middelpunt zullen vormen van TIBCO NOW 2021, van 27 tot en met 30 september 2021. De digitale ervaring van dit jaar omvat een gratis, tweedaags kernevenement; een overvolle agenda met keynote sprekers; drie hoogwaardige eendaagse tracks; en een groot aantal certificeringsmogelijkheden.

TIBCO-klanten blijven de grenzeloze kracht van inzichten aantonen wanneer ze gegevens omarmen als de brandstof voor innovatie. Het thema van dit jaar, Limitless, laat zien hoe de vooruitgang in data blijft versnellen, met originele inhoud gericht op business executives, data-analisten, data scientists, Business Intelligence experts, en iedereen in een organisatie die te maken heeft met data of deze gebruikt.

TIBCO NOW zal gastheer zijn van thought leaders van over de hele wereld, die een scala aan industrieën vertegenwoordigen, waaronder:
Dr. Jennifer Doudna, biochemicus aan de University of California, Berkeley, Nobelprijswinnaar en mede-uitvinder van de CRISPR-technologie, die zal spreken over de rol van data in de medische wetenschap en hoe haar CRISPR-Cas9-genoomtechnologie het onderzoek naar mens en landbouw voorgoed heeft veranderd;
Michael Lewis, financieel journalist, bestsellerauteur van de New York Times en commentator, die zijn visie zal geven op de steeds veranderende waardesystemen die de economische markten, politieke landschappen en culturele normen bepalen;
Dr. Jill Seubert, expert op het gebied van astrodynamica, schattingstheorie en navigatie in deep space, die de aanwezigen zal bijpraten over technologische ontwikkelingen die de volgende generatie van verkenning in deep space ondersteunen;
Associate Professor Ngiam Kee Yuan, group chief technology officer bij National University Health System, die inzichten zal delen over onderzoek naar kunstmatige intelligentie en de implicaties daarvan voor de toekomst van de gezondheidszorg.

Tijdens het evenement zullen 20 sprekers van gerespecteerde bedrijven zoals New Balance, GM Financial, Autostrade per l'Italia, en Change Healthcare aanwezig zijn. Daarnaast zullen leidinggevenden van TIBCO discussies leiden over de rol van data in het centrum van het digitale debat, hoe het de ervaringen van klanten stuurt en het gezicht van alle bedrijfstakken verandert. Tot de sprekers behoren Dan Streetman, chief executive officer; Rani Johnson, chief information officer; Matt Quinn, chief operating officer; Nelson Petracek, chief technology officer; en Fred Studer, chief marketing officer.

TIBCO NOW biedt een gratis tweedaags virtueel hoofdevenement, met drie productgerichte premium tracks: Connect, Unify, en Predict. Deze tracks gaan over het belang van integratie en API-beheer, events en messaging, master data management, visual analytics, en de toekomst van de data-gedreven onderneming.

Registreer hier

Partners