04-10-2021

Transfer Solutions gaat samenwerken met Duitse Agentbase

Deel dit bericht

Transfer Solutions gaat een strategische samenwerking aan met Agentbase AG; een IT-dienstverlener uit het Duitse Paderborn. Het doel van de samenwerking is om de kerncompetenties op het gebied van low-code development te bundelen om gezamenlijk de snel groeiende Duitstalige OutSystems markt optimaal te bedienen.

Als Nederlandse OutSystems Partner en Global Training-partner van OutSystems is Transfer Solutions een nauwe samenwerking aangegaan met Agentbase AG om hun doel te behalen om de nummer 1 partner van OutSystems in Duitsland te worden. Als full-service provider bieden beide bedrijven gezamenlijk IT-diensten aan voor de gehele levenscyclus van zakelijke IT-oplossingen: van concept tot implementatie.

Succesfactor voor klanten
Door hun krachten te bundelen, profiteren klanten van Transfer Solutions en Agentbase AG onder meer van de ruime ervaring uit diverse referentieprojecten; van procesbeheersing over modernisering en uitbreiding van legacy-oplossingen, tot moderne mobiele apps en portals.
Naast meer dan 25 jaar low-code ervaring en zakelijke wendbaarheid, biedt de samenwerking tussen de twee bedrijven nog meer voordelen. Bijvoorbeeld een grotere resource pool voor kleine en grote projecten en verbeterde schaalbaarheid en meer flexibiliteit binnen de projecten.

De nauwe samenwerking tussen Agentbase AG en Transfer Solutions gaat verder dan technologie. Beide bedrijven geloven in de menselijke component in IT, in de combinatie van verschillende vaardigheden van medewerkers binnen en buiten het bedrijf, die bijdragen aan het algehele succes.

Partners