05-10-2021

Anaconda sluit partnerschap met Snowflake

Deel dit bericht

Anaconda, leverancier van een data science platform, heeft een samenwerking aangekondigd met Snowflake om de Python-gemeenschap verder te helpen. Als onderdeel van het Snowflake-partnerschap heeft Snowflake Ventures ook geïnvesteerd in Anaconda. Deze samenwerking stelt data scientists, engineers en ontwikkelaars in staat om veilige en schaalbare Python data pipelines en machine learning workflows te bouwen met de nieuwste open source innovatie.

Met de groeiende adoptie van Python voor data-engineering en data science workloads, is de investering van Snowflake in Anaconda een stap in de richting van het bieden van moeiteloze toegang aan gebruikers van de Data Cloud tot populaire Python open-source pakketten, terwijl de beveiliging en governance waar Anaconda om bekend staat, wordt gewaarborgd. "We zijn verheugd om samen te werken met Snowflake om organisaties te helpen hun machine learning workflows te versnellen," zegt CEO Peter Wang, mede-oprichter van Anaconda. "Door de nieuwste open source innovatie te combineren met de schaalbare processing engine van Snowflake, kunnen data scientists meer van hun tijd besteden aan het bouwen van modellen die bruikbare bedrijfsinzichten genereren."

Door deze samenwerking kunnen Snowflake Data Cloud-gebruikers die al profiteren van directe en gereguleerde toegang tot gegevens, hun Python-gebaseerde workflows versnellen door te profiteren van het dependency management en de open source pakketten die door Anaconda worden geleverd. De Python-gemeenschap kan voortdurende verbeteringen verwachten naarmate de samenwerking tussen Anaconda en Snowflake zich verder ontwikkelt.

Meer details over komende aankondigingen.

Partners