12-10-2021

ServiceNow en Celonis gaan strategisch partnerschap aan

Deel dit bericht

ServiceNow en Celonis kondigen een strategisch partnerschap aan om bedrijven te helpen zoveel mogelijk profijt uit hun digitale investeringen te halen. De combinatie van het ServiceNow low-code workflowplatform en de real-time process execution mogelijkheden van het Celonis Execution Management System moet dit faciliteren. ServiceNow maakt verder bekend van plan te zijn ook financieel in Celonis te gaan investeren.

Beide partijen leveren samen oplossingen die gebruikers processen laat identificeren die geschikt zijn voor automatisering. Daarnaast worden er digitale workflows gecreëerd om deze processen te optimaliseren. Samen bieden de bedrijven klanten een beter inzicht in hoe werk door hun organisaties vloeit. Door actie te ondernemen op deze inzichten kan digitale innovatie worden versneld en worden voorspeld hoe er beter kan worden gewerkt.

Volgens Gartner is de markt voor software die hyperautomatisering mogelijk maakt in 2025 zo’n 860 miljard dollar waard. Toch maximaliseren veel bedrijven de waarde van hun digitale investeringen niet, omdat ze geen inzicht hebben in de gedateerde processen die hun business operations tegenhouden. Om automatisering voor elkaar te krijgen die echt werkt, is begrip van hoe ‘werk’ door een organisatie, door mensen, processen en systemen vloeit, nodig. ServiceNow en Celonis helpen organisaties alle werkprocessen in kaart te brengen en daarna digitale workflows te bouwen die tot beter en efficiënter werk leiden.

Klanten zullen snel knelpunten in hun processen kunnen identificeren en oplossingen kunnen automatiseren die de klanttevredenheid vergroten, tot grotere omzetcijfers leiden en marges verbeteren. Door data execution, automatisering, machine learning, process mining, robotic process automation en low code app development samen te brengen op het Now Platfom en Celonis EMS, hebben klanten de real-time inzichten die ze nodig hebben om snel en continu te hun workflows te blijven verbeteren.

De bedrijven willen in de eerste helft van 2022 hun eerste gezamenlijke oplossing presenteren. ServiceNow en Celonis gaan een strategische go-to-market relatie aan met gedeelde investeringen, gezamenlijke ontwikkelingen, marketing en sales. Bovendien is Celonis van plan ServiceNow te gaan gebruiken voor IT en employee engagement. ServiceNow gebruikt Celonis’ process mining technologieën al binnen de eigen organisatie om knelpunten in interne financiële en sales processen te identificeren.

Partners