14-10-2021

Samsung Developer Conference 2021 presenteert platformstrategie

Deel dit bericht

Samsung Electronics heeft de belangrijkste sprekers en het programma van de Samsung Developer Conference 2021 (SDC21) bekendgemaakt. Deze jaarlijkse conferentie vindt plaats op 26 oktober en wordt dit jaar volledig virtueel gehouden. Hier worden ontwikkelaars en ontwerpers samengebracht om de toekomst van consumentenervaringen vorm te geven.

Op deze conferentie wil Samsung de laatste updates in software, diensten en platformen delen met duizenden ontwikkelaars en ontwerpers om slimmere en snellere connectiviteit tussen toestellen mogelijk te maken. De deelnemers kunnen mogelijkheden ontdekken om geavanceerde oplossingen voor miljoenen mensen te creëren met behulp van het uitgebreide ecosysteem van Samsung.

DJ Koh, President en CEO van de Electronics’ IT and Mobile Communications Business Division van Samsung, opent de SDC21 met een toespraak over de richting die Samsung wil uitgaan wat betreft innovatie in de ervaring van de consument.

De volgende toonaangevende sprekers staan klaar om de strategie van Samsung voor platformen en ecosystemen te bespreken, met uiteenlopende thema's zoals veiligheid, privacy en platformen zoals Bixby, SmartThings and Tizen:
Daniel Ahn, Senior Vice President, Mobile Platform Center
• Samantha Osborne, Vice President, SmartThings Inc.
• Jeongsook Lee, Vice President, Customer Experience Office
• Yongjae Kim, Senior Vice President, Visual Display Software R&D
• Bill Mandel, Vice President, Visual Solution Lab,Samsung Research America
• Janghyun Yoon, Executive Vice President, Mobile Software R&D

De belangrijkste sessies van SDC21 kunnen in drie groepen onderverdeeld worden. De eerste groep, Platforms Designed For Connected Experiences, gaat in op de ervaring tussen verschillende toestellen van Bixby en SmartThings en hoe Samsung de visie van het toekomstige Smart Home waar wil maken.
De tweede sessie, Innovating Mobile Experience Across Samsung Galaxy Ecosystem, bespreekt de innovaties van One UI 4 en ontwerpprocessen voor vouwbare toestellen om ontwikkelaars te helpen om hun apps te optimaliseren voor het groeiende aantal vouwbare toestellen.
De derde sessie, The Evolution of Tizen and Innovative Screen Experiences, bekijkt de nieuwe diensten van de Smart TV van Samsung en hoe het ecosysteem ervan versterkt werd met Tizen 6.5.

Daarnaast zullen ontwikkelaars die op de hoogte willen blijven van inzichten in de sector en de allernieuwste technologie de Tech Talk sessies met topdeskundigen van Samsung zeer nuttig vinden. Ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in de laatste nieuwe technologie van Samsung is aan te raden om de Digital Tech Hub van SDC21 bezoeken, een digitale tentoonstelling van Samsungtechnologie met beschikbare hulpmiddelen.

CodeLab biedt ontwikkelaars de kans om hun vaardigheden uit te breiden met een praktische coderingservaring met voorbeeldapplicaties om eenvoudige scenario's te testen. Ontwikkelaars kunnen zelfs hun codes uitproberen op geavanceerde toestellen zoals Galaxy Z Fold3 en Galaxy Z Flip3 via toegang op afstand.

Op de SDC21 worden ook de winnaars van de 2021 Best of Galaxy Store Awards bekend gemaakt, een erkenning voor contentontwikkelaars die uitblinken in ontwerp, innovatie, kwaliteit en prestatie.

De SDC21 wordt uitgezonden op de website van SDC op 26 oktober om 19.00 uur.

Tags:

Development

Company:

Samsung

Partners