21-10-2021

Splunk Cloud Platform biedt datagedreven transformatie

Deel dit bericht

Splunk kondigt verbeteringen aan voor het Splunk Cloud Platform en Splunk Enterprise. Splunk helpt zo meer dan 20.000 klanten naar de volgende fase van digitale transformatie en voorziet organisaties van de oplossingen die ze nodig hebben om hun traject naar de cloud te beheren en te laten slagen. Zij kunnen vertrouwen op Splunk's unified dataplatform om flexibel, veilig en innovatief te worden in hun steeds complexere multicloud en hybride omgevingen.

"In de afgelopen achttien maanden is de transformatieve kracht van data naar de voorgrond verschoven in de manier waarop organisaties zichzelf en hun klantervaringen opnieuw hebben uitgevonden. In een onvoorspelbare wereld wisten organisaties met een sterk datafundament te floreren ondanks onvoorziene veranderingen,” zegt Shawn Bice, President of Products and Technology, Splunk. "We gaan nu het volgende tijdperk in vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Wij begrijpen de verantwoordelijkheid en het partnerschap met onze klanten en zijn toegewijd aan hun succes. Data is overal - publieke clouds, on-premises datacenters, de edge, apps, tools van derden - en Splunk zal er zijn om klanten te helpen data om te zetten in daden."

Splunk heeft de unieke mogelijkheid om klanten te helpen radicale datatransformaties uit te voeren om hun cloud-gedreven initiatieven verder te versnellen. De overstap naar de cloud biedt organisaties meer flexibiliteit, maar kan ook meer complexiteit met zich meebrengen. Daarom is Splunk van cruciaal belang om klanten te helpen hun data te beheren en te laten presteren in elke fase van hun cloudtraject.

Tijdens de jaarlijkse gebruikersconferentie, .conf21, introduceerde Splunk functies en updates waarmee klanten Splunk-oplossingen kunnen aanpassen aan hun unieke behoeften. Op deze manier kunnen ze hun end-to-end zichtbaarheid verbeteren, onderzoek verbeteren en snellere acties ondernemen. De platformverbeteringen omvatten end-to-end zichtbaarheid van edge tot cloud; sneller actie ondernemen met beter onderzoek naar alle gegevens via een betere zoekervaring; aanpasbaar platform voor elke gebruikssituatie.

Daarnaast kunnen zowel Splunk-partners als klanten gebruikmaken van Splunk's data-innovatieplatform in elke Intel-gebaseerde architectuur, van de edge tot de cloud. Met meer dan 83% van 's werelds cloud-instanties aangedreven door Intel-technologie, stellen Splunk en Intel klanten in staat om snellere inzichten en een grotere inzetflexibiliteit te bereiken, tegen lagere kosten. Splunk's samenwerking met Intel levert een high performance data innovation engine om de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor infrastructuur en bedrijfsvoering te versnellen.

Meer waarde voor de klant door meer flexibiliteit, schaalbaarheid en investeringen in gegevens
Omdat de typen en volume van data die organisaties moeten analyseren voortdurend groeien, is het hebben van een vertrouwd dataplatform van essentieel belang voor zakelijk succes. Splunk's workload pricing stelt klanten in staat om in te kopen op basis van de infrastructuur die wordt gebruikt om diensten te leveren. Het is nu beschikbaar voor alle Splunk Cloud Platform klanten, waardoor het voor klanten eenvoudiger dan ooit wordt om meer uit hun data te halen.

Partners