09-11-2021

Conclusion versterkt AI-aanbod met overname Mediaan

Deel dit bericht

Conclusion neemt internationale IT-dienstverlener Mediaan over. Met deze strategische zet versterkt Conclusion tevens haar positie in de data science- en AI-markt. Mediaan is gespecialiseerd in innovatie en digitale transformatie en bedient vanuit het hart van de Euregio grote internationale ondernemingen in Duitsland, Nederland en België.

De toevoeging van Mediaan aan het Conclusion ecosysteem biedt toegang tot aantrekkelijke regio’s waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan Conclusion’s internationale groeiambitie. Dit sluit naadloos aan op de klantbehoefte naar internationale ervaring, waardoor Conclusion huidige en toekomstige klanten nog beter van dienst kan zijn.

Conclusion Zuyd en Mediaan bundelen krachten
Conclusion Zuyd, gevestigd in Heerlen en een van de bedrijven binnen het Conclusion-ecosysteem, gaat samen verder met Mediaan. Hierdoor is Conclusion Zuyd in staat om haar dienstverlening voor klanten in Zuid-Nederland verder te verbeteren. De samengang zorgt er bovendien voor dat Mediaan in de zuidelijke regio de nummer één positie inneemt van digitale- en IT-dienstverleners.

CEO Engbert Verkoren van Conclusion is blij met de toevoeging van Mediaan aan zijn ecosysteem. “Mediaan is echt een begrip in de regio. Ik ben dan ook trots dat we met deze partij onze eerste stap over de grens zetten en zo onze internationale groeiambitie verwezenlijken. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen voor zowel Mediaan als de andere bedrijven binnen onze organisatie, waaronder binnen de SAP- en Java-markt en op het gebied van low-code. Daarnaast versterken we samen onze positie in de snelgroeiende data science- en AI-markt. Evenals complementaire dienstverlening is er een sterke culturele fit. Deze kenmerkt zich door een klantgerichte benadering, een pragmatische houding en een hands-on aanpak.”

Partners