16-11-2021

Oracle kondigt cloudoplossing Oracle Fusion SCM Analytics aan

Deel dit bericht

Oracle kondigt een nieuwe cloud analytics-oplossing aan die klanten van Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (SCM) de inzichten geeft die nodig zijn om problemen in de hele supply chain sneller op te sporen, te begrijpen en op te lossen. Oracle Fusion SCM Analytics is gebouwd op Oracle Analytics Cloud en Oracle Autonomous Data Warehouse en levert kant-en-klare statistieken en dashboards die per direct te gebruiken zijn. Het maakt gebruik van machine learning om bedrijfsleiders en supply chain-leiders te helpen kosten te beheersen, risico's te verminderen, klanttevredenheid te garanderen en omzet te stimuleren.

De afgelopen 18 maanden hebben aanzienlijke verstoringen veroorzaakt in wereldwijde supply chains en hebben de kritieke impact van supply chain-processen op de bottom line duidelijk gemaakt. Uit recent consumentenonderzoek blijkt zelfs dat 87 procent van de Amerikanen het afgelopen jaar negatieve gevolgen heeft ondervonden van problemen met de supply chain en dat mensen zich zorgen maken dat er nooit een einde zal komen aan de verstoringen in de supply chain, die het gevolg zijn van gebeurtenissen die variëren van natuurrampen tot veranderende wereldwijde handelsovereenkomsten. Het onderzoek wees ook uit dat supply chains een kritisch onderdeel zijn geworden van de aankoopbeslissingen van mensen en dat organisaties die geen prioriteit geven aan hun supply chains het risico lopen op dalingen in klantloyaliteit en omzet.

Oracle Fusion SCM Analytics biedt een uitgebreid overzicht van supply chain-activiteiten om de impact van de prestaties van desupply chain op bedrijfsdoelstellingen beter te begrijpen, en toekomstige verstoringen te voorspellen en erop voor te bereiden. Met Oracle Fusion SCM Analytics, zullen klanten in staat zijn om: zicht te krijgen op de prestaties van de supply chain; processen in de supply chain correleren met bedrijfsdoelen; problemen in de supply chain opsporen, begrijpen en voorspellen.

Om klanten te helpen sneller unieke inzichten te ontdekken, stelt Oracle Fusion Analytics Warehouse organisaties in staat organisatorische silo's te doorbreken en financiële, supply chain en HR data te analyseren op een enkel geïntegreerd cloud platform. Fusion SCM Analytics is het meest recente Fusion Analytics-aanbod voor de Fusion Cloud Applications suite, als aanvulling op Fusion ERP Analytics en Fusion HCM Analytics.

Oracle Fusion ERP Analytics levert de inzichten die nodig zijn om de onderliggende drivers van winstgevendheid bloot te leggen en mogelijkheden te identificeren om werkkapitaal te optimaliseren met kant-en-klare financiële inzichten. Om financiën, inkoop en bedrijfsleiders in staat te stellen hun bedrijfsvoering beter te beheren en uitgaven te verbeteren, heeft Oracle Fusion ERP Analytics nieuwe inkoop-, project- en uitgavenanalyses toegevoegd. Oracle Fusion HCM Analytics levert de inzichten die nodig zijn om de diversiteit van het personeelsbestand te analyseren, het verloop van werknemers te beperken, trends in werknemersbehoud te begrijpen, beloningsverhoudingen te analyseren en vele andere essentiële activiteiten uit te voeren. Om HR, bedrijfsleiders en managers te helpen betere en snellere beslissingen te nemen over het personeelsbestand, heeft Oracle Fusion HCM Analytics nieuwe analyses toegevoegd van prestaties en interne mobiliteit, compensatie en vaardigheden van het personeel.

Partners