01-12-2021

Donald Farmer presenteert keynote en tutorial op DW & BI Summit

Deel dit bericht

Donald Farmer is na vier jaar weer van de partij als keynotespreker bij de Datawarehousing & Business Intelligence Summit. Op deze negende editie van de DW & BI Summit bespreekt Donald Farmer over de steeds grotere reikwijdte van de gegevens waarmee we werken en die daarmee nieuwe ethische problemen aan het licht brengt. De DW & BI Summit vindt in 2022 plaats op 29 en 30 maart in het Van der Valk Hotel Utrecht en zal remote te volgen zijn via een live video stream.

Donald Farmer, directeur van TreeHive Strategy, is een internationaal gerenommeerde adviseur onder analytics leveranciers, investeerders en ondernemingen. Donald werkte bij succesvolle start-ups in Engeland en IJsland en werkte vervolgens 15 jaar bij Microsoft en Qlik waar hij leiding gaf aan teams voor het ontwerpen en bouwen van product suites op gebied van dataintegratie, datamining, self-service analytics en datavisualisatie.

In zijn sessie ‘Openness and ownership - the balancing act of enterprise data’ op woensdag 30 maart biedt hij enkele benaderingen voor de uitdagingen van governance, compliance en data privacy. Deze lijken steeds vaker in conflict te komen met zaken als time-to-market, agility en openheid. De steeds grotere reikwijdte van de gegevens waarmee we werken, brengt nieuwe ethische problemen aan het licht. [Video-introduction] Aansluitend presenteert Donald Farmer op donderdag 31 maart een praktische post-conference workshop ‘Data and Analytics as a Line of Business’.

Deze editie van de DW & BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied. U ontmoet bekende sprekers en thought leaders uit binnen- en buitenland. Profiteer van de kennis en ervaring van de eersterangs line-up van sprekers met o.a. Barry Devlin, John O’Brien, Donald Farmer, Lawrence Corr, Keith McCormick, Alec Sharp, Jan Henderyckx, Gabriella Obispa, Marco Brattinga, Tanja Ubert en Rick van der Lans.

Live face-to-face in Utrecht plus video stream
Adept Events annonceert het allereerste dubbel hybride congres. Op de eerste congresdag kunt u naar onze accommodatie in Utrecht komen en presenteren álle sprekers live in de zaal. De tweede dag wordt volledig virtueel waarbij alle sprekers dus online via live streaming verbinding presenteren. Bovendien is de eerste congresdag in het hybride format zodat u kunt kiezen tussen deelname in de zaal in Utrecht of online via onze live video stream.

Over DW & BI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.

Partners