John O’Brien presenteert keynote en tutorial op DW & BI Summit

Deel dit bericht

Thought leader John O’Brien geeft op de negende editie van de DW & BI Summit een presentatie over Cloud Data Architectuur en een week later een workshop over DataOps. De DW & BI Summit vindt in 2022 plaats op 29 en 30 maart in het Van der Valk Hotel Utrecht en zal remote te volgen zijn via een live video stream.

John O'Brien heeft ruim dertig jaar ervaring in het leveren van waarde door middel van data-strategie, architecturen en analytics en heeft daarmee een uniek perspectief dat voortkomt uit belangrijke rollen als een beoefenaar, consultant en vendor CTO in de data-analyse-industrie. Als thought leader publiceert hij al meer dan 15 jaar artikelen, geeft hij les en presenteert hij op conferenties in Noord-Amerika en Europa.

In zijn sessie ‘Building a Business-Driven Roadmap for Modern Cloud Data Architecture’ op woensdag 30 maart zal hij vertellen wat de stappen zijn die je moet nemen om een datastrategie en roadmap in lijn te brengen met de business. Hij presenteert een aanpak in vier stappen, waarin data architectuur componenten, patterns, integratiecomponenten en de data-infrastructuur bovenop AWS, Azure en GCP aan bod komen. Op donderdag 7 april presenteert John O’Brien de post-conference workshop ‘DataOps for Better and Faster Analytics’.

Deze editie van de DW & BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied. U ontmoet bekende sprekers en thought leaders uit binnen- en buitenland. Profiteer van de kennis en ervaring van de eersterangs line-up van sprekers met o.a. Barry Devlin, John O’Brien, Donald Farmer, Lawrence Corr, Keith McCormick, Alec Sharp, Jan Henderyckx, Gabriella Obispa, Marco Brattinga, Tanja Ubert en Rick van der Lans.

Live face-to-face in Utrecht plus video stream
Adept Events annonceert het allereerste dubbel hybride congres. Op de eerste congresdag kunt u naar onze accommodatie in Utrecht komen en presenteren álle sprekers live in de zaal. De tweede dag wordt volledig virtueel waarbij alle sprekers dus online via live streaming verbinding presenteren. Bovendien is de eerste congresdag in het hybride format zodat u kunt kiezen tussen deelname in de zaal in Utrecht of online via onze live video stream.

Over DW & BI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.

Partners