15-12-2021

Red Hat brengt Ansible automatiseringsplatform naar Microsoft Azure

Deel dit bericht

Red Hat kondigt de beschikbaarheid aan van Red Hat Ansible Automation Platform op Microsoft Azure. Deze samenwerking geeft organisaties toegang tot een krachtige oplossing met flexibele automatiseringsmogelijkheden om elke applicatie overal te kunnen leveren, zonder extra overhead of complexiteit.

Door de combinatie van cloud computing en een beheerd aanbod kunnen IT-organisaties met Red Hat Ansible op Microsoft Azure binnen enkele minuten automatiseren en schalen in hun cloud. Ze hoeven zich bovendien geen zorgen te maken over de implementatie en configuratie. Ze kunnen het direct inzetten voor enterprise toepassingen en complexe zaken als geautomatiseerde OS-configuratie, applicatie-provisioning, netwerkautomatisering, infrastructure as code (IaC) en security-orkestratie.

Red Hat Ansible Automation Platform on Azure stelt enterprise IT-teams in staat om meer schaal, snelheid en standaardisatie te realiseren met automatisering voor hun hybride cloud. Dit helpt om infrastructuuronderhoud en de operationele last van IT-teams weg te nemen, zodat zij zich puur kunnen richten op het leveren van automatiseringsstrategieën voor een efficiëntere, flexibelere en meer schaalbare onderneming.

De nieuwste versie van Ansible Automation Platform biedt op zichzelf staande automatiseringsmogelijkheden, die op grote schaal in hybride clouds en edge-omgevingen geïmplementeerd kunnen worden. Automatisering wordt bovendien dieper in de levenscyclus van de applicatieontwikkeling geïntegreerd. De flexibele basis, tools, diensten en mogelijkheden bieden meer aanpassingsmogelijkheden en controle, waarmee de grenzen worden verlegd van wat mogelijk is voor organisaties.

Partners