12-01-2022

GitLab behaalt ISO/IEC 27001:2013 certificatie

Deel dit bericht

DevOps platform GitLab heeft de ISO/IEC 27001:2013 certificering behaald. ISO 27001 is een internationale standaard voor informatie security. Het bevat eisen voor het opzetten, onderhouden en certificeren van information security management systems. Dit stelt organisaties in staat de security van gevoelige assets zoals financiële informatie, intellectueel eigendom en persoonlijk identificeerbare informatie te beheren.

De certificering stelt gebruikers en klanten van GitLab Inc. in staat om het DevOps SaaS-platform te gebruiken in het volste vertrouwen dat hun data veilig is en dat GitLab’s security-programma voldoet aan de hoogste internationale vereisen. Bovendien biedt het klanten de zekerheid dat ze minder uitgebreide, tijdrovende en kostbare beoordelingen hoeven uit te voeren, waardoor ze tijd en middelen besparen.

"Als internationaal remote bedrijf wil GitLab Inc. voldoen aan de verwachtingen van klanten en security-vereisten op het hoogste internationale niveau. De ISO 27001-certificering helpt ons dat doel te bereiken," zegt Johnathan Hunt, VP Security bij GitLab Inc. "We streven ernaar om de breedte en reikwijdte van onze security controls te vergroten, en de ISO-certificatie helpt ons om gebruikers en klanten wereldwijd te verzekeren van onze uitstekende security."

Partners