31-01-2022

Informatica biedt cloud-integratie voor toegang tot Databricks Delta Lake

Deel dit bericht

Informatica heeft een uitbreiding van de samenwerking met Databricks aangekondigd met een nieuwe integratie die organisaties in staat stelt de democratisering van hun data te versnellen met Informatica en Databricks' Lakehouse-platform.

Informatica's Intelligent Data Management Cloud (IDMC) biedt nu cloud-native, low-code, no-code data-integratie die data op natuurlijke wijze transformeert binnen Databricks SQL, zodat gebruikers buiten de IT-wereld kunnen profiteren van de prestaties en schaal van Databricks.  De no-code datapijplijnen van Informatica zijn eenvoudig te bouwen, bieden een veel snellere ontwikkeltijd en zijn veel eenvoudiger te hergebruiken en te onderhouden dan hand-coding.

Informatica's IDMC brengt de native performance en schaalbaarheid van Databricks naar meer gebruikers met:
- Verplaatsen van enorme hoeveelheden data in enkele minuten: Informatica maakt met IDMC no-code datapijplijnen mogelijk die native op Databricks kunnen worden uitgevoerd. IDMC omvat ook het snel laden van data vanuit databases naar Databricks via Database Mass Ingestion, waarmee enorme hoeveelheden data binnen enkele minuten naar Databricks Delta kunnen worden verplaatst met een gebruiksvriendelijke, wizardachtige gebruikerservaring.
- Vereenvoudiging van toegang en gebruik van data door zakelijke gebruikers: Datademocratisering is de grootste enabler van datagebaseerde digitale transformatie. Met de low-code, no-code data-integratie van Informatica kunnen gebruikers op alle niveaus binnen een onderneming (niet alleen IT) nu eenvoudig gebruikmaken van de schaal en prestaties van Databricks.

Partners