03-02-2022

Nieuwe release Thinkwise Platform vereenvoudigt ontwikkeling

Deel dit bericht

Thinkwise heeft nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het eigen Thinkwise Platform. Met de nieuwe release is het voor softwareontwikkelaars veel eenvoudiger geworden om zelf kernapplicaties te moderniseren en te updaten. Niet alleen het ontwikkelproces zelf is vereenvoudigd, maar ook de uitrol van nieuwe applicaties kan volledig worden geautomatiseerd.

Met de nieuwste versie van het Thinkwise Platform wordt ook de migratie van verouderde legacy systemen naar nieuwe toekomstbestendige kernapplicaties nog verder vereenvoudigd. Twee belangrijke nieuwe elementen van deze release zijn de geïntegreerde Thinkwise Upcycler en de Thinkstore.

Thinkwise Upcycler en Thinkstore
De Thinkwise Upcycler is een applicatie binnen het Thinkwise Platform die geautomatiseerd het DNA van legacy systemen aanvraagt of uitleest en vervolgens transformeert naar het Thinkwise model. Voorheen was dat een proces dat voornamelijk handmatig gedaan moest worden. De Thinkwise Upcycler maakt dit proces veel completer en gebruiksvriendelijker dan voorheen. Het beschikt over een user interface waarmee alle stappen kunnen worden doorlopen en verfijnd voordat de feitelijke transformatie wordt gedaan. Dit geeft een enorme jumpstart bij het vervangen van legacy software. In de Thinkwise Upcycler worden transformatiescripts voor verschillende technologieën meegeleverd zoals SQL Server, DB2 (of RPG), Progress, PostgreSQL en Uniface.

Met deze release is ook de Thinkstore beschikbaar gekomen voor klanten en partners. De Thinkstore is een soort marktplaats voor halffabricaten: herbruikbare onderdelen van eerdere integraties en transformaties die kant en klaar in een nieuw product gebruikt kunnen worden. Met een slimme browser kunnen onderdelen als modellen, integraties, voorbeeldapplicaties maar bijvoorbeeld ook CRM modules en koppelingen met een postcodesysteem eenvoudig en snel toegepast worden.

Company:

Thinkwise

Partners