08-02-2022

codecentric benoemt Edward van de Pas tot MD Business Development & Strategie

Deel dit bericht

Edward van de Pas (45) is per 1 februari de nieuwe Managing Director Business Development & Strategie van codecentric, een full stack projecten-, consultancy- en auditorganisatie. Van de Pas richt zich in deze functie onder andere op de groei van codecentric binnen de Benelux-markt. Daarnaast zal Van de Pas de dagelijkse leiding van de organisatie op zich nemen.

Met deze nieuwe aanstelling wil codecentric het succes van de afgelopen jaren voortzetten en nieuwe markten en segmenten gaan aanboren in de Benelux. Van de Pas (45) startte zijn carrière 22 jaar geleden binnen de IT, waarbij hij het afgelopen decennium werkzaam was bij managementadviesbureau Quint. Daar heeft hij als Partner Public Sector een bijdrage geleverd aan de groei van de organisatie. Voor hij bij Quint werkte, verdiende Van de Pas zijn sporen bij grote partijen als Gartner, Xebia en Sogeti. Hij begon zijn carrière als programmeur, maar bekleedde daarna snel commerciële rollen. Van de Pas weet als geen ander IT en commercie te combineren, om zo voor klanten de beste resultaten te behalen.

Edward van de Pas over zijn aanstelling: “Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan met het team en de opdrachtgevers. Bij codecentric spelen wij op het gebied van digitalisering en performancevraagstukken een belangrijke rol en hebben we professionals in dienst die het verschil maken bij opdrachtgevers. In mijn nieuwe rol kan ik de verbinding zoeken tussen de wensen van de klant en wat codecentric te bieden heeft. Die uitdaging spreekt mij enorm aan.”

Partners