11-02-2022

Progress biedt gratis netwerk monitoring oplossing

Deel dit bericht

Progress kondigt een gratis editie aan van Progress WhatsUp Gold, monitoring software voor de IT-infrastructuur. Met de WhatsUp Gold Free Edition krijgen gebruikers toegang tot uitgebreide monitoring van hun on-premises en cloud ecosystemen.

Nu hybride omgevingen de norm worden, is een toolset om de infrastructuur te monitoren over de netwerkgrenzen heen van essentieel belang om de operationele efficiëntie te verhogen. Van netwerk- en systeembeheerders wordt tegenwoordig verlangd dat ze alles binnen hun omgeving bewaken. Ook moeten ze de impact op de applicatie-ervaring van gebruikers minimaliseren bij het doorvoeren van een stijgend aantal veranderingen en meer flexibiliteit.

WhatsUp Gold, de oplossing voor het monitoren van de IT-infrastructuur, stelt IT-teams in staat om hun bedrijfsapplicaties en de middelen die deze ondersteunen te monitoren en te managen, zodat een goede performance en beschikbaarheid wordt gewaarborgd. WhatsUp Gold is in 2021 uitgeroepen tot "Network Monitoring Emotional Footprint Champion" door SoftwareReviews, een divisie van IT-onderzoeks- en adviesbureau Info-Tech Research Group, en ontvangt regelmatig hoge waarderingen van gebruikers peer-to-peer reviewsites zoals G2.

IT Infrastructuur Monitoring voor test- en DevOps-omgevingen
WhatsUp Gold Free Edition omvat netwerkdetectie, het in kaart brengen, waarschuwingen, rapportage en virtuele monitoring voor maximaal ywintig apparaten tegelijk of tien apparaten wanneer geavanceerde add-on functies zoals Network Traffic Analysis, Application Performance Monitoring of Log Management worden gebruikt. Klanten met kleinere ecosystemen, DevOps-omgevingen en lab omgevingen kunnen nu zonder kosten profiteren van de voordelen van WhatsUp Gold.

De oplossing biedt ook in-app ugrade mogelijkheden wanneer de behoeften toenemen. Gebruikers kunnen dan zonder verlies van data of configuraties upgraden naar een betaalde versie.

Partners