23-02-2022

ICT Netherlands breidt portfolio uit met low-code platform USoft

Deel dit bericht

De Business Unit Logistics van ICT Netherlands breidt haar portfolio uit met het low-code platform van USoft. ICT Netherlands is onderdeel van ICT Group, waar circa 1.500 IT-professionals werken aan oplossingen voor industriële technologie. Met deze uitbreiding wordt de basis gelegd voor een langdurig strategisch partnership waarbij ICT Netherlands met het low-code platform van USoft inspeelt op de vraag van haar logistieke klanten.

Met het low-code platform van USoft bouwen organisaties innovatieve en bedrijfskritische applicaties die exact aansluiten op de context van de organisatie. De kracht van het USoft ontwikkelplatform is de rules engine met bedrijfsregels. Dit maakt bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook veel wendbaarder. ICT Netherlands heeft voor het USoft-platform gekozen omdat het naadloos aansluit op de complexe, klant-specifieke vraagstukken waar haar klanten een oplossing voor zoeken.

Startschot langdurige samenwerking
De Business Unit Logistics van ICT Netherlands gaat specifieke oplossingen aanbieden aan haar huidige en nieuwe klanten, die met het low-code platform van USoft gebouwd worden. Een belangrijk onderdeel van de intensieve samenwerking tussen beide partijen is de USoft Academy, waar consultants van ICT Netherlands worden opgeleid tot gespecialiseerde developers en analisten. De samenwerking start met de Business Unit Logistics, waar de consultants kennis en ervaring met elkaar gaan opdoen en vandaar binnen ICT Netherlands andere markten gaan onderzoeken. ICT Netherlands vormt een belangrijke stap in de groeiambitie van USoft om tot een partner-ecosysteem te komen met een selecte groep van system integrators en independent software vendors.

Partners