10-03-2022

Zoho wil ontwikkeling maatoplossingen versnellen

Deel dit bericht

Zoho Corporation introduceert een nieuwe versie van haar Creator Platform. Deze integrale low-code oplossing is geschikt voor alle gebruikers, ongeacht het niveau van hun programmeervaardigheden of technische kennis.

Het platform biedt gebruikers en IT-teams de mogelijkheid om samen zakelijke maatoplossingen te ontwikkelen en implementeren. Het minimaliseert daarbij veel voorkomende problemen op het gebied van interoperabiliteit, toegangsrechten en governance.

Bestaande low code-platforms zijn ofwel te gecompliceerd voor zakelijke gebruikers of te simpel qua output. Ze bieden alleen ondersteuning voor de ontwikkeling van basisapplicaties en zijn niet geavanceerd genoeg voor de ontwikkeling van integrale, schaalbare en bedrijfsklare tools. Het Zoho Creator Platform biedt daarentegen alle niveaus om te ontwikkelen, beheren, integreren en analyseren, voor een complete low-code ervaring. Hierdoor kunnen nieuwe oplossingen tien keer sneller worden ontwikkeld en in gebruik worden genomen dan met elke andere oplossing die op de markt verkrijgbaar is.

Zakelijke gebruikers kunnen met het Zoho Creator Platform low-code oplossingen ontwikkelen die applicaties, integraties, analysemogelijkheden en procesautomatisering omvatten, zonder daarvoor sterk afhankelijk te zijn van training of hulp van IT-teams. Voor IT-afdelingen biedt het platform verbeterde governance- en beheermechanismen, zonder concessies te doen op het gebied van automatisering, datagestuurde inzichten en maatwerk.

Zoho is een private multinational met ruim 10.000 werknemers. Het hoofdkantoor van Zoho is gevestigd in Chennai in India. Het bedrijf beschikt over een Europees hoofdkantoor in Utrecht. Daarnaast heeft Zoho vestigingen in Australië, India, Japan, Mexico, Singapore, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Company:

Zoho

Partners