11-03-2022

ABBYY wil process automation stimuleren met nieuw partnerecosysteem

Deel dit bericht

ABBYY lanceert haar wereldwijd partnerprogramma ABBYYOne om partners in staat te stellen de toepassing van Intelligent Process Automation (IPA) binnen de gehele onderneming te versnellen.

IPA is een marktcategorie die volgens onderzoeksbureau IDC de komende jaren met gemiddeld 20,1 procent zal groeien tot 42,4 miljard dollar in 2025. IPA combineert artificial intelligence (AI) met automatisering om bedrijfsleiders meer controle te geven over de bedrijfsvoering. Daarnaast helpt het hen om processen en besluitvorming te automatiseren en verbeteren. Om organisaties te helpen bij hun reis naar intelligente automatisering, verbindt ABBYYOne het meest diverse ecosysteem van partners over de hele wereld met ABBYY's toonaangevende Intelligent Document Processing (IDP) en Process Intelligence oplossingen.

Het nieuwe partnerprogramma omvat meer dan 1.000 bestaande Business Partners, Technology Alliance Partners en Technology Licensing Partners. Het programma bevat tevens trainingen en certificeringen die gratis worden aangeboden via ABBYY University.

Partners