25-03-2022

Red Hat verlaagt drempels voor AI met Red Hat OpenShift 4.10

Deel dit bericht

Red Hat biedt nieuwe certificeringen en mogelijkheden voor Red Hat OpenShift, gericht op sneller leveren van intelligente applicaties in de hybride cloud. Deze verbeteringen, waaronder de certificering van Red Hat OpenShift met NVIDIA AI Enterprise 2.0, evenals de algemene beschikbaarheid van Red Hat OpenShift 4.10, moeten organisaties ondersteunen bij het veiliger en consistenter implementeren, beheren en schalen van artificial intelligence workloads.

Het operationaliseren van een AI-infrastructuur kan complex, tijdrovend en arbeidsintensief zijn. Om dat proces te versnellen, is Red Hat OpenShift nu gecertificeerd voor de NVIDIA AI Enterprise 2.0-softwaresuite. Deze end-to-end, cloud-native suite van AI en data-analytics-software draait op mainstream, NVIDIA-gecertificeerde systemen, en is nu geoptimaliseerd voor Red Hat OpenShift. Met NVIDIA AI Enterprise op Red Hat OpenShift kunnen data scientists en ontwikkelaars sneller modellen trainen, integreren in applicaties en ze op schaal implementeren.

Red Hat OpenShift kan nu geïmplementeerd worden op NVIDIA-gecertificeerde systemen met NVIDIA Enterprise AI-software, evenals op eerder ondersteunde NVIDIA DGX A100-systemen, een universeel high-performance systeem voor AI-workloads. Organisaties kunnen hiermee hun MLOps-levenscyclus consolideren en versnellen in een eenvoudig inzetbare AI-infrastructuur, inclusief data-engineering, analytics, training, softwareontwikkeling en ‘inference’. Verder kunnen MLOps met de geïntegreerde DevOps en GitOps-mogelijkheden van Red Hat OpenShift sneller AI-gestuurde applicaties leveren.

Compleet platform voor AI/ML-workloads
Red Hat OpenShift 4.10 ondersteunt een breed spectrum van cloud-native workloads in de open hybride cloud, waardoor organisaties AI/ML workloads in nog meer omgevingen kunnen draaien.

Het beheren van diverse en moderne workloads vereist vaak extra toezicht. Voor het afdwingen van regelgevende standaarden bevat Red Hat OpenShift 4.10 de volgende drie nieuwe compliance-operators om clusters te controleren op compliance en beveiligingsproblemen te verhelpen.

Daarnaast biedt Red Hat OpenShift 4.10 sandboxed containers, die op applicatieniveau een optionele isolatielaag bieden voor workloads met strenge beveiligingseisen. Ook zijn er verbeteringen toegevoegd aan de instellingen voor disconnected of air-gapped installaties, wat de implementatie van disconnected OpenShift-clusters vereenvoudigt. Dit maakt het makkelijker om mirrors van OpenShift-images up-to-date te houden, net als bij een connected cluster.

Partners