29-03-2022

ITmorrow versterkt portfolio met low-code platform USoft

Deel dit bericht

ITmorrow voegt het low-code platform van USoft toe aan haar portfolio. ITmorrow, een Rotterdamse low-code startup, is aanbieder in procesoptimalisatie, applicatieontwikkeling en UX/UI-development met een focus op de kwaliteit en integriteit van data. Daarnaast is ITmorrow onderdeel van House of low-code, een kennisplatform voor digitale innovatie.

Als jongste telg in deze club profiteert ITmorrow van de jarenlange ervaring en gedeelde expertise van alle agencies onder dit dak. De uitbreiding betekent het begin van een strategisch partnership tussen ITmorrow en USoft, waarbij ITmorrow kansen ziet om met het low-code ontwikkelplatform oplossingen te creëren voor complexe en bedrijfskritische applicaties van haar klanten. Na onderzoek van de markt heeft ITmorrow gekozen voor het platform van USoft om in te spelen op de vraag om complexe bedrijfskritische applicatieproblemen op een snelle en innovatieve manier met low-code op te lossen.

Organisaties kunnen met het low-code platform van USoft innovatieve en bedrijfskritische applicaties bouwen die exact aansluiten op de context van de organisatie. De rules engine, waarin datamodel- en bedrijfsregels worden opgeslagen met natuurlijke taal als uitgangspunt, is de kracht van het USoft-ontwikkelplatform. De stabiele en eenduidige bedrijfsregels blijven intact, ook wanneer processen veranderen. Dit maakt bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook veel wendbaarder.
 
Wendbare digitale oplossingen bouwen
ITmorrow focust op het vergroten van de waarde van kwalitatieve en integere data. Het USoft low-code platform wordt ingezet bij de ontwikkeling van operations management software. De oplossingen helpen bij het plannen, bewaken en coördineren van productie- of serviceactiviteiten, het digitaliseren van de dagelijkse workflows, het identificeren en verminderen van verstoringen/knelpunten in het operationele proces en realtime advies op het moment dat verstoringen plaatsvinden.

Company:

ITmorrow, USoft

Partners