09-06-2022

DataRobot AI Cloud beschikbaar op Google Cloud Marketplace

Deel dit bericht

DataRobot heeft aangekondigd dat haar AI Cloud beschikbaar is op Google Cloud Marketplace, waardoor meer klanten hun impact met AI kunnen versnellen en schalen. DataRobot-klanten kunnen nu profiteren van Google Cloud Marketplace om het implementatieproces te stroomlijnen, AI-gebaseerde modellen te bouwen en intelligente bedrijfsoplossingen te genereren op Google Cloud.

Met dit Marketplace-aanbod kunnen klanten DataRobot AI Cloud naadloos combineren met de uitgebreide bibliotheek van Google Cloud-diensten, waaronder BigQuery, Looker, Vertex AI en andere, om modellen te bouwen, te trainen, in productie te nemen en ze te beheren vanuit één enkel venster. Deze stap beantwoordt volgens het bedrijf aan een groeiende marktvraag.

DataRobot AI Cloud op Google Cloud Marketplace biedt de volgende voordelen:
• Versnelde time to value: DataRobot-klanten kunnen DataRobot AI Cloud snel en eenvoudig via de Google Cloud Marketplace aanschaffen en in gebruik nemen.
• Complementair met Google Cloud-diensten: DataRobot kan naadloos samenwerken met gegevens op Google Cloud, integreren met diensten als BigQuery en gegevens verkennen met Looker.
• Ultieme flexibiliteit: Naast het Google Cloud Platform biedt DataRobot AI Cloud klanten de flexibiliteit van multi-cloud gegevensbronnen en om legacy-modellen van derden te integreren.

DataRobot AI Cloud brengt ongelijksoortige gegevens samen en is geschikt voor bijna alle gebruikers, van data scientists tot IT-operators en bedrijfsanalisten. DataRobot AI Cloud is gebouwd als een multi-cloud platform en kan worden ingezet in een combinatie van publieke clouds, datacenters of aan de edge.

Partners