16-06-2022

Snowflake onthult nieuw Framework, Unistore-workload en Snowpark voor Python

Deel dit bericht

Snowflake heeft tijdens Snowflake Summit 2022 een Native Application Framework aangekondigd, een nieuwe Unistore-workload en de lancering van Snowpark voor Python. Met deze aankondigingen maakt Snowflake het mogelijk om applicaties direct te ontwikkelen in Snowflake Marketplace, transactionele data en analytische data samen te brengen in een platform en wordt het makkelijker gemaakt om samen te werken en te bouwen met data.

Native Application Framework stelt ontwikkelaars in staat om applicaties te bouwen en te implementeren in de Data Cloud. Snowflake's Native Application Framework (momenteel in private review) versnelt de ontwikkeling van applicaties door voort te bouwen op Snowflake's hoge beschikbaarheid en disaster recovery, wereldwijde samenwerkingsmogelijkheden en beveiliging. Ontwikkelaars in de Data Cloud kunnen zich daardoor richten op functionaliteit, en niet op operationele lasten. Bovendien kunnen ontwikkelaars hun applicaties via Snowflake Marketplace distribueren onder de 6.300 klanten van Snowflake (per 30 april 2022). Deze applicaties draaien binnen de Snowflake-accounts van eindklanten, wat betekent dat data niet hoeven te worden verplaatst of gedeeld. Ontwikkelaars kunnen daardoor optimale functionaliteit leveren zonder gevoelige klantdata te hoeven beheren.

Unistore-workload brengt transactionele en analytische data samen
Unistore zal de toekomst van applicatieontwikkeling mogelijk maken, nieuwe transactionele use-cases ontsluiten en teams helpen dieper inzicht te krijgen in al hun data.De lancering van Unistore breidt de mogelijkheden van Snowflake uit door een moderne benadering te bieden voor het werken met transactionele en analytische data in één enkel platform. Unistore breidt de kracht van Snowflake Data Cloud uit om de ontwikkeling van transactionele applicaties te stroomlijnen en te vereenvoudigen, terwijl het klanten consistente governance, sterke prestaties en vrijwel onbeperkte schaalbaarheid biedt.

Snowflake breidt Native Python Support en Data Access uit
Snowflake lanceert Snowpark for Python, nu beschikbaar voor alle klanten in publieke preview, waardoor het rijke ecosysteem van open-source Python-pakketten en -bibliotheken toegankelijk wordt voor data-scientists, data-engineers en applicatieontwikkelaars
Tijdens Snowflake Summit 2022 lanceert Snowflake nieuwe verbeteringen die de programmeerbaarheid verbeteren voor data scientists, data engineers en applicatieontwikkelaars. De nieuwste innovaties van Snowflake brengen Python naar de voorgrond, met de lancering van Snowpark for Python (nu in publieke preview) en een native integratie met Streamlit voor snelle applicatieontwikkeling en iteratie (momenteel in ontwikkeling). Daarnaast stroomlijnt Snowflake de toegang tot meer data met nieuwe verbeteringen voor het werken met streaming data, naast het beschikbaar maken van data opgeslagen in open formats en on-premises in de Data Cloud. Deze verbeteringen maken het voor dataprofessionals en ontwikkelaars eenvoudiger om snel met data te bouwen en samen te werken.

Partners