21-06-2022

InfluxData kondigt InfluxDB Edge Data Replication aan

Deel dit bericht

InfluxData, maker van time series platform InfluxDB, heeft Edge Data Replication aangekondigd, een mogelijkheid voor gecentraliseerde inzichten in gedistribueerde omgevingen. Edge Data Replication stelt ontwikkelaars in staat om time series data met hoge precisie te verzamelen, op te slaan en te analyseren in InfluxDB aan de edge, terwijl alle of subsets van deze data worden gerepliceerd in InfluxDB Cloud.

Met Edge Data Replication levert InfluxData zowel platform breedte als eenvoud en schaalbare verwerking. InfluxDB Edge Data Replication verandert de manier waarop ontwikkelaars en operators time series data  verwerken in gedistribueerde omgevingen met behulp van een edge database configuratie die op duurzame wijze geselecteerde datasets in de wachtrij plaatst en spiegelt naar de cloud. De beschikbaarheid van Edge Data Replication markeert een kritische eerste stap in InfluxData's reis om time series data-integratie en orkestratieuitdagingen op te lossen voor klanten die gedistribueerde Industriële en Internet of Things applicaties bouwen in energie, productie, lucht- en ruimtevaart, en andere high-tech industrieën.

InfluxData's Edge Data Replication creëert een intuïtieve ervaring voor ontwikkelaars door het mogelijk te maken dat gegevens van een InfluxDB-instance automatisch worden gerepliceerd naar InfluxDB Cloud met een eenvoudige configuratie-instelling. Door gebruik te maken van Edge Data Replication in combinatie met de volledige kracht van het InfluxDB platform, inclusief Flux, InfluxDB's native data scripting taal.

Partners