22-06-2022

JADS introduceert nieuwsbrief Data Digest over Data Science

Deel dit bericht

Weinig expertisegebieden ontwikkelen zich zo snel als data science en kunstmatige intelligentie. Het is bijna onmogelijk om het tempo bij te houden. Wat vandaag relevant is, kan morgen achterhaald zijn. JADS ziet het als missie om niet alleen op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen, maar ook om kennispartner en een ecosysteem te zijn. Daarom introduceert JADS de nieuwsbrief Data Digest.

Data Digest is een maandelijkse nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van alles wat opmerkelijk is in de wereld van data science. Omdat JADS een samenwerking betreft tussen de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit Eindhoven, richt het zich op onderwerpen uit zowel het bedrijfsleven als de technologie. De nieuwsbrief is bedoeld voor ervaren data scientists om meer te weten te komen over bedrijfstoepassingen, maar ook voor business  professionals die meer willen weten over Data Science.

De nieuwsbrief is volgens JADS samengesteld uit ’s werelds beste blogs, influencers, podcasts en video’s. De combinatie van menselijk contact en een slim algoritme stelt maandelijks de meest relevante wereldwijde datawetenschapsinzichten voor je samen. Elke maand inventariseert JADS tussen de 500 en 1000 blogs, video’s en podcasts op populariteit. Uit deze lijst wordt de inhoud met de hand gekozen door redacteuren.

Meer informatie

Partners