30-06-2022

Appian Education Partner Program biedt talenten developersopleiding

Deel dit bericht

Appian heeft een Education Partner Program aangekondigd, een wereldwijd netwerk van organisaties die als doel hebben om een scala aan middelen te bieden aan professionals en individuen die een Appian certificering willen behalen. Appian werkt samen met trainingsbedrijven en academische instellingen om officiële resources en trainingen aan te bieden om mensen te helpen een gecertificeerde Appian-developer te worden.

De low-code industrie groeit snel: Gartner voorspelt dat in 2024 75 procent van de enterprise applicatie-ontwikkeling zal worden gedaan met low-code. De vraag naar het Appian Low-Code Platform en naar Appian talent neemt wereldwijd toe. Het aantal organisaties dat Appian gebruikt verdubbelt elk jaar, en er is een grote vraag naar gecertificeerde Appian-developers. Het Appian Education Partner Program voorziet in deze behoefte voor Appian klanten en implementatiepartners.

Het Appian Education Partner Program omvat een netwerk van Hire-Train-Deploy (HTD) organisaties over de hele wereld, waaronder SkillStorm, Revature, Ethnus, Xebia, en PKUTech. Het programma breidt zich ook uit met instellingen voor hoger onderwijs, zoals de University of Texas in Dallas. Deze en andere programmapartners krijgen uitgebreide instructies over het leveren van Appian training en certificeringsexamens, de laatste updates van trainingsmaterialen, en marketing tools en resources om hun aanbod te promoten.

Deelnemers van een Appian Education Partnertraining krijgen onder andere:
- Toegang tot het volledig uitgeruste Appian Low-Code Platform in de cloud.
- Kosteloze training onder begeleiding van een instructeur.
- Uitgebreide leermiddelen.
- De mogelijkheid om een Appian Applied Developer Certificering te verdienen.
- Toegang tot het Appian Hiring Network voor arbeidsbemiddeling.

Partners