01-07-2022

SAS door Microsoft uitgeroepen tot Global ISV Partner 2022

Deel dit bericht

SAS heeft aangekondigd dat het de Global Independent Software Vendor (ISV) 2022 Partner of the Year Award van Microsoft heeft gewonnen. Het bedrijf kreeg de prijs - te midden van andere wereldwijde toppartners van Microsoft - voor uitmuntende prestaties op het gebied van innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie.

"Twee jaar geleden is de strategische samenwerking tussen SAS en Microsoft tot stand gekomen met als gezamenlijk doel om het voor klanten eenvoudiger te maken betere beslissingen te nemen in de cloud", zegt Gavin Day, Senior Vice President Corporate Programs bij SAS. "Deze award benadrukt de kracht van onze gecombineerde expertise om organisaties in verschillende sectoren te helpen bij het succesvol oplossen van hun moeilijkste analytics-uitdagingen." SAS en Microsoft zijn nieuwe manieren gaan zoeken om klanten van dienst te zijn bij hun migratie en modernisering met SAS® Viya® op Microsoft Azure.

Matthijs Babeliowsky, Director Alliance & Channel Management South & Western Europe bij SAS, onderstreept dit: “Diverse klanten in verschillende marktsegmenten ervaren iedere dag de kracht en waarde van de samenwerking tussen SAS en Microsoft. Ook in de Benelux regio is deze award een geweldige erkenning en stimulans om een extra stap te zetten met Microsoft om klanten te helpen bij het creëren van waarde uit hun data. Zo kunnen we samen bijdragen aan het succes van organisaties vandaag en in de toekomst.”

De Microsoft Partner of the Year Awards vormen een erkenning voor Microsoft-partners die het afgelopen jaar uitmuntende op Microsoft gebaseerde applicaties, diensten en apparaten hebben ontwikkeld en geleverd. Er werden prijzen toegekend in verschillende categorieën, waarbij de winnaars werden gekozen uit een reeks van meer dan 3.900 ingediende nominaties uit ruim 100 landen wereldwijd. SAS werd erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten in Global ISV.

De Global ISV Partner of the Year Award is een erkenning voor wereldwijd opererende onafhankelijke softwareleveranciers die blijk hebben gegeven van hun klantgerichte aanpak en successen door wereldwijd nauw samen te werken met Microsoft. De winnende partner biedt aantoonbare meerwaarde en uitstekende klantervaringen op basis van het cloudplatform van Microsoft. De oplossingen van de partner bieden sterke voorbeelden van hoe het Microsoft Cloud Platform kan worden gebruikt om productdifferentiatie, innovatie en nieuwe businessmodellen te realiseren. Daarnaast moet de partner laten zien hoe de samenwerking met Microsoft de groei van het bedrijf heeft versneld, met name door gebruik te maken van de partnerprogramma's en het aanbod van Microsoft."Ik ben vereerd om de winnaars en finalisten van de 2022 Microsoft Partner of the Year Awards bekend te maken", zegt Nick Parker, corporate vice president van Global Partner Solutions bij Microsoft. "Deze partners vielen op tussen de uitmuntende pool van genomineerden en ik ben voortdurend onder de indruk van de innovatieve manier waarop zij Microsoft Cloud-technologieën inzetten en welke impact dat heeft op hun klanten."

Tags:

Analytics, Award, ISV

Company:

SAS, Microsoft

Partners