25-07-2022

OutSystems stelt bedrijven in staat om zelf SAP-applicaties te ontwikkelen

Deel dit bericht

OutSystems maakt bekend dat zij officieel lid is geworden van het SAP PartnerEdge-programma in de categorie Build. Met dit lidmaatschap onderstreept OutSystems de meerwaarde van haar platform voor bedrijven die gebruikmaken van oplossingen van SAP. Deze nieuwe samenwerking maakt het voor bedrijven die deel uitmaken van het ecosysteem van SAP nog eenvoudiger om kennis te maken met de technologie van OutSystems.

Door de deelname aan het SAP PartnerEdge-programma kan OutSystems haar platform (OutSystems 11) met de oplossingen van SAP integreren. Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft dit platform gecertificeerd voor integratie met SAP S/4HANA en SAP NetWeaver op basis van standaard integratiemethodieken. Deze samenwerking vereenvoudigt de interoperabiliteit met SAP S/4HANA. Bedrijven kunnen vanaf nu werken aan de ontwikkeling van customer experience, met meer maatwerk en programmeeropties, innovatieve klanten- en partnerportals en soepele migratieprocessen voor bedrijfssystemen. Deze integratie is een van de meest voorkomende toepassingsscenario’s voor klanten van OutSystems.

Volgens CEO Paulo Rosado van OutSystems is het nu gemakkelijker voor bedrijven om munt te slaan uit hun investeringen in SAP-technologie. “Dit komt door het ontwikkelen van bedrijfskritische applicaties die voor verbetering zorgen van het beheer, de klantenervaringen, bedrijfsprocessen en migraties naar SAP S/4HANA. Ons krachtige platform stelt organisaties in staat om in kortere tijd en tegen lagere kosten applicaties te ontwikkelen, testen en op te schalen. Dit biedt hen volop kansen voor voortdurende innovatie.”

Klanten van OutSystems kunnen kosteloos een beroep doen op vooraf ontwikkelde codecomponenten en integraties, waarvan enkele speciaal voor SAP-oplossingen. Deze zijn beschikbaar in OutSystems Forge, een open source repository met herbruikbare connectors, user interface-componenten en bedrijfsoplossingen op basis van open code die bijdragen aan een snellere ontwikkeling van applicaties. Een van de nieuwe oplossingen in Forge is een UI theme pack voor SAP Fiori dat organisaties mogelijkheden biedt voor visuele integratie met andere SAP-applicaties.

Partners