01-08-2022

Appian: marktvraag naar gecertificeerde low-code providers sterk gegroeid

Deel dit bericht

Appian heeft een onderzoek gepubliceerd dat laat zien dat low-code steeds vaker wordt gekozen als de technologie om bedrijfsprocessen snel te verbeteren en te optimaliseren door digitalisering en automatisering. Volgens de gegevens van Appian is de marktvraag naar gecertificeerde low-code providers de afgelopen jaren met 75 procent tot 100 procent gegroeid.

Met de toenemende vraag heeft Appian haar wereldwijde partnerprogramma uitgebreid en nieuwe oplossingen geïntroduceerd om partners te helpen betere bedrijfsresultaten te leveren ter ondersteuning van de digitale transformatiestrategie van klanten. Matthias Leybold, PwC Partner voor Cloud Intelligence en Analytics: "Onze consulting- en deliverycapaciteiten zijn sterk met elkaar verbonden. We geven advies over en co-creëren oplossingen voor klanten door PwC's relevante industrie-experts, consultants en ontwikkelaarsdiensten en Appian-experts samen te brengen. Hierdoor bieden we de breedte en diepte die nodig is om te slagen met de transformatie van de enterprise.”

Het Appian partner programma geeft geregistreerde gebruikers toegang tot een uitgebreide reeks van mogelijkheden en de continue verbeteringen van het Appian Low-Code Platform. Daarnaast hebben Appian partners toegang tot:
• Gratis toegang tot de Appian Community Edition omgeving
• Mogelijkheden om Appian Certificeringen per rol te behalen en Appian Pro Badges te verdienen
• Het gepersonaliseerde Appian leertraject met klassikale en online lessen voor verschillende rollen

Company:

Appian

Partners