17-08-2022

AWS organiseert AWS GameDay Wereldkampioenschap voor developers

Deel dit bericht

Amazon Web Services organiseert haar eerste AWS GameDay Wereldkampioenschap voor developers. Middels gamificatie kunnen developers in teams hun technische vaardigheden laten zien en kans maken op een geheel verzorgde reis naar AWS re:Invent 2022. De eerste Europese ronde zal plaatsvinden op 31 augustus. Alle rondes zullen gespeeld worden op het AWS Twitch account.

AWS GameDay is een interactieve leerervaring, die is ontworpen om deelnemers in teams de kans te geven hun AWS-vaardigheden op de proef te stellen in een echte, gamified, risicovrije omgeving. Spelers worden opgedeeld in teams van vier (of minder) en krijgen een startarchitectuur die ze vervolgens gedurende de dag moeten ontwikkelen als reactie op interne en externe gebeurtenissen. Er zal niet één juist antwoord zijn; GameDay-deelnemers kiezen hun eigen pad op basis van de AWS-bronnen die ze tot hun beschikking hebben in voorverpakte AWS-accounts.

Praktische informatie:
• De wedstrijd is bedoeld voor developers van alle niveaus met enige bekendheid met AWS
• De eerste Europese ronde vindt plaats op 31 augustus om 12:00 uur
• De top vijf van ieder GameDay evenement (APJ, EMEA en AMER) krijgt een plek in de finale die plaatsvindt op 28 september
• Er zullen prijzen zijn voor de winnaars met als hoofdprijs een volledig verzorgde reis naar AWS re:Invent 2022

Meer informatie

Tags:

Development

Company:

AWS

Partners