05-09-2022

Chris Bradley presenteert cursus Practical Data Governance, Stewardship and Compliance

Deel dit bericht

Wat betekent Data Governance eigenlijk, hoe kunnen we het praktisch laten werken en wat zijn de implicaties? Chris Bradley biedt in deze tweedaagse cursus een solide ondergrond in Data Stewardship en Governance. Het doel, het resultaat, de karakteristieke vereiste organisatiestructuren en de belangrijkste drijfveren voor Data Governance komen aan bod.

Het zal de implicaties van Data Stewardship en Governance van verschillende regelgevingen belichten met een focus op GDPR en laten zien hoe organisaties zich kunnen voorbereiden op compliance. Bovendien bereidt deze cursus van Chris Bradley u voor op het DAMA CDMP Data Governance specialist examen, dat na afloop kan worden afgelegd.

De cursus vindt plaats op 11 en 12 mei 2023 a.s. in het Van der Valk Hotel Utrecht en is bedoeld voor BI- en analytics-specialisten, data governance-professionals, data & business analysts, data-architecten, data- en IT-consultants en IT-professionals en business managers. De cursus kan zowel live in Utrecht worden gevolgd als online via het 'hybride' format dat Adept Events dit najaar lanceert met een 360 graden concept waarbij alle deelnemers, online en in de zaal, elkaar zien en horen.

Christopher Bradley is VP Professional Development voor DAMA-International, de inaugurele Fellow van DAMA, voormalig voorzitter van DAMA UK. Hij is auteur van de DMBoK 2.0 en auteur en examinator voor professionele certificeringen. Bradley werkt al ruim veertig jaar in de voorhoede van het Informatie Management veld, voor internationale organisaties in Informatie Management Strategie, Data Governance, Datakwaliteit, Information Assurance, Master Data Management, Metadata Management, Datawarehousing en Business Intelligence.

Meer informatie en aanmelding

Partners