07-09-2022

IT consultancy organisatie Axxes breidt uit naar Nederland

Deel dit bericht

Op 1 september j.l. heeft IT consultancy organisatie Axxes de deuren van haar kantoor in Utrecht geopend. Hiermee zet het Belgische bedrijf de eerste stap in de uitbreiding over de grens. Axxes is geen onbekende in de Nederlandse markt, want het werkt al voor onder andere Alphabet en DPG Media. Vanuit het gloednieuwe Central Park gebouw bij Utrecht Centraal wil Axxes het Nederlandse klantbestand verder uitbreiden en zullen zij zich in eerste instantie richten op software engineering projecten.

Het familiebedrijf bestaat al 25 jaar in België en is in die tijd uitgegroeid van lokale speler naar erkende IT-partner in heel België. Vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen worden meer dan 250 IT-consultants aangestuurd die zich focussen op onder andere software architecture, development en quality assurance. Met 25 jaar ervaring op de Belgische markt heeft Axxes zo’n 120 klanten in branches zoals media, logistiek en health.

De keuze om uit te breiden naar Nederland is een logische stap voor Axxes. Naast de geografische ligging, de taal en de al bestaande aanwezigheid op de Nederlandse markt, speelt de bedrijfscultuur een doorslaggevende factor. Met een open, transparante en horizontale organisatiestructuur vindt Axxes aansluiting bij het Nederlandse bedrijfsleven. Het belang van de cultuur en het centraal zetten van de werknemer, vertaalt zich in het feit dat Axxes zich sinds 2016 ieder jaar een Great Place to Work mag noemen.

Partners