Alec Sharp presenteert nieuwe cursus Model-Driven Business Analysis Essentials

Deel dit bericht

Er is toenemende belangstelling voor modelgebaseerde technieken. Alec Sharp behandelt in deze praktische tutorial de belangrijkste technieken, waaronder Concept Models, Process Scope en Process Workflow Models, Use Cases en Business Services. Krachtige en beproefde technieken in een intensieve tweedaagse workshop!

Deze praktische informatieve tweedaagse workshop laat zien hoe je requirements kunt ontdekken, documenteren en verifiëren met behulp van een klein aantal bedrijfsvriendelijke maar krachtige modelleringstechnieken. Na een kort overzicht van enkele mislukte projecten, bestuderen we vier geïntegreerde modelleringstechnieken, die elk een andere optiek op de probleemruimte bieden.

Het materiaal is gebaseerd op onze eerdere cursussen voor business analysts, Working With Business Processes en Business-Oriented Data Modelling. We veronderstellen enige bekendheid met Proces- en Conceptmodellen, dus de nadruk zal liggen op Business Events, User Stories/Use Cases, en Business Services.

De cursus vindt plaats op 17 en 18 november 2022 a.s. in het Van der Valk Hotel Utrecht en is bedoeld voor BI- en analytics-specialisten, UX designers, systems analysts, data & business analysts en developers. Zij die de Data Modelling of Workflow Modelling workshops van Alec Sharp hebben gevolgd, hebben ook baat bij deze cursus. Waarom? Omdat het aanvullende vaardigheden leert, waaronder de zo belangrijke 'soft skills' om voort te bouwen op data- en proceskennis en bij te dragen aan echte verbetering binnen organisaties.

Alec Sharp is senior consultant bij Clariteq Systems Consulting en heeft diepgaande expertise in een zeldzame combinatie van werkgebieden – gespreksleiding, strategie ontwikkeling, specificatie van applicatie-requirements, datamodellering en, uiteraard, business proces analyse en herontwerp, van verhoogde verbetering door zakelijke verandering. Met zijn 35 jaar ervaring in hands-on advies, praktische benaderingen en wereldwijde reputatie in modelgedreven methodieken is hij een veelgevraagd adviseur. Hij is tevens een populaire spreker op conferenties gerelateerd aan Business Process Management, Business Analyse en Data Management, en ontvanger van de DAMA Professional Achievement Award, een internationale prijs die eens per jaar wordt gereikt aan de professional die het meest heeft bijgedragen aan het Data Management vakgebied.

Meer informatie en aanmelding

Partners