10-10-2022

ICT-consultancy Bizzomate viert tienjarig bestaan

Deel dit bericht

Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, bestaat in oktober tien jaar. Het van oorsprong Limburgse bedrijf is in een decennium doorgegroeid naar een organisatie van ruim 70 medewerkers met drie Nederlandse en een Duitse vestiging. In het kader van het tienjarig bestaan organiseert Bizzomate in oktober diverse evenementen voor zowel medewerkers als klanten.
 
Bizzomate is tien jaar geleden opgericht om tegemoet te komen aan een toenemende behoefte bij bedrijven aan business agility, het direct kunnen inspelen van bedrijven op veranderingen in de snel veranderende wereld. IT-agility, het snel bouwen van IT-oplossingen en decision agility, het snel nemen en wijzigen van operationele beslissingen, zijn daarbij cruciaal. Om de IT agility van bedrijven te verbeteren, werd Bizzomate Mendix-partner. Om bedrijven te kunnen ondersteunen met decision agility bouwde het bedrijf Avola, een eigen decision management oplossing.

Twee keer Mendix partner of the year
De drie oprichters openden in 2012 een kleine vestiging in Meerssen in Limburg. Bizzomate groeide in de tien jaar erna uit tot een bedrijf van ruim zeventig collega’s met drie Nederlandse vestigingen in Valkenburg, Dordrecht en Schiphol Rijk en één in het Duitse Aken. In tien jaar bouwde Bizzomate oplossingen voor vele bedrijven in uiteenlopende sectoren waaronder de zorg, het onderwijs, financiële dienstverlening, de bouw, de maakindustrie en de logistiek.

Daarnaast werd Bizzomate in de afgelopen tien jaar twee keer uitgeroepen tot Mendix-partner of the year. In 2021 werd Bizzomate beloond met twee partner awards. Het bedrijf werd uitgeroepen tot ‘Top EMEA Cloud Partner of the Year’ en ‘Top Europe North Cloud Partner of the Year’.

Partners