03-11-2022

NetApp BlueXP biedt Unified Data Experience

Deel dit bericht

NetApp kondigt de beschikbaarheid aan van NetApp BlueXP, een unified control plane die een eenvoudige hybride multicloud-ervaring biedt voor storage en dataservices in on-premises en cloudomgevingen. NetApp BlueXP vereenvoudigt hybride multicloud dataopslag met kosten- en prestatieoptimalisatie, beveiliging en flexibel verbruik - aangestuurd door AIOps.

Organisaties kiezen tegenwoordig vaker voor hybride multicloud-omgevingen. Maar bij het beheer van deze omgevingen ervaren bedrijven ontmoedigende uitdagingen en inefficiënties die innovatie in de weg kunnen staan. Met BlueXP leidt NetApp de weg naar een meer 'geëvolueerde cloud' om kritieke operaties in on-premises en publieke clouds te vereenvoudigen en te automatiseren en zo organisaties te helpen hun business impact te vergroten en hun klantervaring te verbeteren. De mogelijkheden van NetApp BlueXP omvatten: Unified Storage Management; AIOps-gestuurde gezondheid; cyberbestendigheid; governance; ngaadloze mobiliteit; flexibel verbruik.

Met NetApp BlueXP kunnen gebruikers hun bredere hybride multicloud data estate beheren, inclusief on-premises unified storage en first-party native storage bij de toonaangevende public cloud providers. BlueXP biedt een eenvoudige, maar krachtige ervaring, aangestuurd door AIOps, en levert geïntegreerde, brede dataservicemogelijkheden voor het implementeren, automatiseren, ontdekken, beheren, beschermen, besturen en optimaliseren van data, infrastructuur en de bedrijfsprocessen die deze ondersteunen. Dit allemaal met de flexibele verbruiksopties die nodig zijn in de hedendaagse cloud-led omgeving.

NetApp BlueXP is de voorkeursmethode voor het beheer van NetApp ONTAP, NetApps datamanagementsoftware, zowel in de cloud als on-premise. De nieuwste release van ONTAP, die vandaag is aangekondigd, bevat meer dan twintig belangrijke innovaties, waaronder een nieuwe foutbestendige snapshot-functie en geïntegreerde AIOps-gestuurde anti-ransomwarebescherming, waardoor ONTAP de toonaangevende optie is voor veilige dataopslag. Daarnaast maakt een uitbreiding van NetApps innovatieve uniforme multi-protocoltechnologie gelijktijdige NAS-bestands- en S3-object toegang tot dezelfde gegevens mogelijk, waardoor de flexibiliteit van ONTAP wordt vergroot als een opslagplaats voor enorme data lakes die worden gebruikt voor moderne AI/ML-pijplijnen.

Partners