09-11-2022

Snowflake verbetert Snowpark en Data Platform

Deel dit bericht

Snowflake heeft tijdens haar Snowday 2022 evenement innovaties aangekondigd voor het Data Platform en Snowpark. Snowflake biedt hiermee nieuwe cross-cloud mogelijkheden voor Snowgrid. Daarnaast introduceert Snowflake innovaties in Snowpark die ontwikkelaars, data engineers en data scientists in staat stellen direct in de Data Cloud te bouwen.

Snowflake vernieuwt de ontwikkeling van toepassingen met de algemene beschikbaarheid van Snowpark voor Python, native Streamlit-ondersteuning. Snowflake maakt Python en zijn rijke ecosysteem aan open source bibliotheken beschikbaar voor alle gebruikers en teams met de algemene beschikbaarheid van Snowpark for Python. In de maanden sinds de aankondiging van de openbare preview en de uitgebreide Anaconda-integratie tijdens Snowflake Summit 2022 heeft Snowpark voor Python een zes keer zo grote adoptie gezien, met honderden klanten die met behulp van Snowpark met hun data bouwen.

Met Snowpark als Snowflake's developer framework krijgen ontwikkelaars een gestroomlijnde architectuur die de programmeertalen van gebruikers naar keuze ondersteunt, waaronder Java, Scala, SQL en nu ook Python. Snowpark for Python maakt deel uit van het bredere Snowpark ecosysteem, dat teams samenbrengt zodat ze kunnen samenwerken en bouwen op één uniform platform met een zeer veilige Python sandbox, waardoor ontwikkelaars dezelfde schaalbaarheid, elasticiteit, veiligheid en compliance-voordelen krijgen die ze gewend zijn bij het bouwen met Snowflake.

Snowflake verbetert cross-cloud mogelijkheden voor haar Data Platform
Snowflake’s laatste prestatieverbeteringen zijn erop gericht om veelvoorkomende query’s, replicatiesnelheden, nieuwe use cases te versnellen. Als reactie op de groeiende data-behoeften van organisaties introduceert Snowflake cross-cloud mogelijkheden in Snowgrid. Snowgrid biedt deze organisaties een naadloze ervaring met wereldwijd verspreide teams en bedrijven om sneller resultaten te leveren, governance te verenigen en gemakkelijk data te repliceren.

Company:

Snowflake

Partners