07-12-2022

Wipro lanceert Data Intelligence Suite

Deel dit bericht

Wipro Limited heeft de lancering aangekondigd van Wipro Data Intelligence Suite. Deze one-stop oplossing voor het versnellen van cloud modernisering en data monetization is gericht op het moderniseren van data estates, inclusief data stores, pipelines en visualisaties, draaiend op Amazon Web Services (AWS). Wipro Data Intelligence Suite biedt betrouwbare en veilige middelen om te migreren van bestaande platforms en gefragmenteerde legacysystemen naar de cloud.

"Tegenwoordig stellen cloudarchitecturen bedrijven in staat hun legacysystemen te transformeren, waardoor ze bedrijfsinnovaties kunnen ontwikkelen, kosten kunnen optimaliseren en de wendbaarheid kunnen vergroten", zegt Sudhir Kesavan, Senior Vice President & Global Head of Cloud Transformation, Wipro FullStride Cloud Services, Wipro Limited. "We zijn verheugd om deze voordelen voor onze klanten binnen handbereik te brengen met behulp van de full-stack aanpak van Wipro's FullStride Cloud Services in samenwerking met AWS."

In combinatie met een duidelijk gedefinieerde cloudmigratiestrategie biedt Wipro Data Intelligence Suite een gestandaardiseerd platform dat elke fase van het migratieproces ondersteunt. Met een uitgebreide aanpak kunnen ondernemingen nieuwe kansen ontsluiten en tegelijkertijd problemen met stabiliteit, latentie of gegevensverlies voorkomen.

Wipro Data Intelligence Suite maakt een end-to-end automatisering van het cloudmigratietraject van een bedrijf mogelijk, zodat bedrijven snel zakelijke waarde kunnen creëren en tegelijkertijd migratierisico's kunnen beperken. Het biedt een efficiënt, betrouwbaar pad naar cloud-gedreven moderniseringen die de weg vrijmaken voor versnelde workflows en verbeterde data-analyseactiviteiten. Dankzij de innovatieve suite van versnellers en kant-en-klare modules kunnen ondernemingen een effectieve strategie ontwikkelen voor de migratie van legacy-applicaties en -gegevens naar de cloud, en prioriteiten stellen voor hun cloudinvesteringen.

Company:

Wipro, AWS

Partners